×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
آبرسانی به ۴۷۱ روستای دارای تنش آبی در خوزستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام/ امضای تفاهمنامه ۱۵۰ میلیارد تومانی بین بنیاد برکت و آبفای خوزستان

کیوسک خبر ـ در جریان سفر مدیرعامل بنیاد برکت به خوزستان، تفاهمنامه آبرسانی به ۴۷۱ روستای تنش‌زا در استان با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال میان این بنیاد و آبفای خوزستان به امضا رسید.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره تفاهمنامه آبرسانی به روستاهای تنش‌زا در استان خوزستان گفت: بر اساس این تفاهمنامه و در مدت ۹ ماه، به ۴۷۱ روستای واقع در مناطق تنش‌زا و بحرانی ۱۳ شهرستان استان آبرسانی می‌شود.

وی شهرستان‌های شادگان، اهواز، دشت آزادگان، باوی، حمیدیه، باغملک، رامشیر، شوش، ماهشهر، هویزه، هندیجان و اندیمشک را از جمله نقاط هدف این تفاهمنامه ذکر کرد.

مدنی ارزش این تفاهمنامه را یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: تمرکز اصلی تفاهمنامه بر تأمین لوله آب است. ضمن این‌که تانکرهای مورد نیاز برای آبرسانی به مناطق دارای تنش آبی نیز از سوی بنیاد برکت تأمین خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: این تفاهم‌ به نوعی بزرگ‌ترین تفاهمنامه مرتبط با پروژه‌های عمرانی در یک استان به شکل متمرکز در حوزه آبرسانی به‌شمار می‌رود.

وی درباره دیگر اقدامات بنیاد برکت در حوزه آبرسانی در استان خوزستان اظهار داشت: بنیاد پیش از این نیز به میزان ۵۰۰ میلیارد ریال در حوزه آبرسانی در خوزستان سرمایه‌گذاری مستقیم کرده است.

مدنی درباره جزئیات افتتاح پروژه آبرسانی به ۷۰ خانوار روستای چای عوفی در رامشیر نیز بیان کرد: این پروژه شامل ۷ کیلومتر خط انتقال و ۵ کیلومتر شبکه توزیع و تجهیزات الکترومکانیکال است و برای بهره‌برداری از آن ۳۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به نهضت آبرسانی این بنیاد در کشور گفت: تا پایان سال گذشته یک‌هزار و ۶۷۷ روستا تحت پوشش فعالیت‌های آبرسانی بنیاد قرار داشتند که از این تعداد، یک‌هزار و ۱۱۵ روستا از آب آشامیدنی بهره‌مند شده‌اند.

وی ادامه داد: بنیاد برکت در سال جاری نیز ۵۰۰ روستای دیگر را به عنوان اهداف جدید آبرسانی در نظر گرفته بود که با امضای تفاهم‌نامه جدید و تحت پوشش قرار گرفتن ۴۷۱ روستای دیگر در استان خوزستان، مجموع روستاهای هدف آبرسانی بنیاد در سال جاری به ۹۷۱ روستا رسید.