به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایسنا، رییس جمهور در سفر به استان همدان با اشاره به تاثیر تلاشهای نیروهای مسلح بر افزایش سطح بازدارندگی در کشور، هشدار داد که تعرض به ایران اسلامی، با پاسخ شدیدا پشیمانکننده مواجه خواهد شد و همچنین با قول اهدای زمین و تسهیلات به متقاضیان جمعی ساخت مسکن و تصویب ۱۷۹ طرح برای این استان، سفر خود را به پایان رساند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم در رأس هیأتی از اعضای دولت، صبح روز پنج شنبه، ششم مرداد ماه ۱۴۰۱ به منظور انجام سیاُمین سفر استانی دولت مردمی، وارد فرودگاه همدان شد و مورد استقبال رسمی جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
تعدادی از وزرا و اعضای کابینه دولت سیزدهم از جمله رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر راه و شهرسازی، وزیر کشور، یکی از اعضای شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر نیرو، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزیر آموزشو پرورش، رئیسی را در این سفر همراهی کردند.
رئیس جمهور در بدو ورود به همدان در فرودگاه، با بیان اینکه استان همدان استانی تاریخی و تمدنی است، اظهار کرد: استان همدان مهد عالمان، حکیمان، شاعران و فرزانگان بزرگی است که نه تنها استان، بلکه کشور ایران و جهان اسلام در پرتو وجود آنها همواره فیض برده و تأثیرگذار بوده است. استان همدان ظرفیتهای بسیاری در حوزه کشاورزی، گردشگری و معدنی دارد که همه آنها قابل توجه است، اما همه این ظرفیتها با موانع و مشکلاتی مواجه هستند.
رئیسی در اولین بخش از برنامههای سفر دولت مردمی به همدان در بازدید سرزده از پایگاه شهید نوژه در جمع کارکنان و خانواده های آنها حضور یافت و بعد از سان دیدن از خلبانان حاضر در میدان نوژه، به آشیانه جنگندههای پایگاه نظامی و بخش اورهال وارد شد. فرماندهان پایگاه نوژه هم در این بازدید گزارشی از ظرفیتها و توانمندیهای این پایگاه به رئیسجمهور ارائه کردند.
رئیس قوه مجریه ضمن رونمایی از دو دستاورد دفاعی نیروی هوایی ارتش در جمع افسران و خانواده کارکنان پایگاه شکاری شهید نوژه جضور یافت و با تأکید بر اینکه با تلاشهای نیروهای مسلح حقیقتاً سطح بالایی از بازدارندگی در کشور بوجود آمده است، گفت: با قدرت امروز ایران اسلامی، حتی فکر تعرض به خاک ایران هم از ذهن کسی خطور نمیکند. امروز ملتهای منطقه به قدرت ایران افتخار و به خاطر این قدرت احساس امنیت میکنند.
رئیسی تأکید کرد: فرمانده معظم کل قوا و ما به عنوان دولت بارها اعلام کردهایم؛ هر کسی را که بخواهد تعرضی به کشور داشته باشد، شدیدا پشیمان خواهیم کرد.
به گفته امیر پرویز مرادبکی فرمانده پایگاه نوژه، آیتالله رئیسی سومین رئیس جمهور بازدید کننده از پایگاه شهید نوژه اشت.
رئیس دولت سیزدهم در ادامه سیاُمین سفر استانی خود، در مسیر شهرستان کبودراهنگ از راننده خواست اتومبیل را متوقف کند تا به مردمی که به استقبالش آمدند سلام کند.
وی پس از پیاده شدن از خودروی خود در میان مردم و استقبال کنندگان حضور یافت و پس از ابراز محبت به آنها، تصریح کرد: راضی به زحمت مردم نبودیم. به مردم همیشه احترام کنید.دیروز حضرت آقا به ائمه جمعه وما میگفتند “مردم”.
رئیس جمهور در ادامه برنامه های این سفر، در جمع مردم کبودراهنگ حاضر شد و با بیان اینکه ما باید با شعار “ما میتوانیم” امور را پیش ببریم، تصریح کرد: این موضوع معنایش شکست دشمنان انقلاب است به طوریکه مردم رسماً اعلام میکنند می توان با مقاومت تحریم را بی اثر کرد، بنابراین وظیفه خود می دانیم به خواست مردم ایستادگی مقابل زیاده خواهان و مقابل نظام سلطه را در دستور کار قرار دهیم و از مواضع جمهوری اسلامی عقب نشینی نکنیم.
در همین مراسم حجت الاسلام نقی باقری امام جمعه کبودراهنگ با اشاره به مشکلات و دغدغه مردم کبودراهنگ و با یادآوری اینکه ۵۰ درصد پستهای سازمانی خالی است، از رئیس جمهور خواشت که برای اشتغال دستور ویژه صادر شود.
رئیسی همچنین در جمع مردم روستای کردآباد از توابع شهرستان کبودرآهنگ با تاکید بر اینکه بنای دولت حمایت از تولید و تولیدکنندگان است، گفت: امروز مهمترین راهکار رونق اقتصاد ملی و غلبه بر مشکلات اقتصادی تولید است؛ این یعنی هر کسی در جهت گسترش تولید در کشور تلاش کند، مردم را امیدوار و دشمن را ناامید کرده است.
از دیگر برنامه های رئیس دولت سیزدهم در سفر به همدان دیدار با مردم دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان در ورزشگاه شهید سلیمانی بود که در این دیدار با تاکید بر اینکه باید حداکثر ظرف دو ماه آینده مسئله آب همدان به سامان برسد، تصریح کرد: مسئله آب مردم استان همدان را رنج می دهد و تأکید شده است به مسئولان استان و مدیران مربوطه که کار آبرسانی به استان را با جدیت دنبال کنند، اگر چه این پروژه با ۱۷ سال تأخیر انجام شده و در این جهت عقب ماندگی وجود دارد، اما قرار است که عقب ماندگی ها را جبران کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه برنامههای دولت بدون مساعدت، همکاری و همیاری مردم موفق نخواهد بود تاکید کرد: افتخار میکنیم که در مسیر حل مشکلات کشور از همراهی مردم برخورداریم، صبر و همراهی شما مردم در اصلاح نظام پرداخت یارانه ها دشمن را ناکام گذاشت و یقین داریم ایستادگیتان در عرصههای مختلف، بعد از این هم دشمن را ناکامتر خواهد کرد.
بعد از ظهر پنج شنبه(۶ مرداد) در ادامه برنامههای سفر دولت مردمی به استان همدان، سید ابراهیم رئیسی در دیدار با نخبگان همدان اظهار کرد: کارهای خوبی در کشور انجام شده، اما در اجرای عدالت و بروکراسی اداری، عقب ماندگی داریم. پیچیدگی روز به روز بیشتر می شود و شرایط پیچیده اداری موجب کندی کارها شده که باید حل شود و مسئله بروکراسی اداری از معضلات کشور است.
رئیس قوه مجریه با گرامیداشت مجاهدتهای افتخارآفرینان عملیات مرصاد، از استمرار توطئههای جریان نفاق و نفوذ خبر داد و افزود: جریان نفاق زمان و مکان نمیشناسد و همواره به دنبال آن است که نقش منافقانه خود را ایفا کند.
وی دربخش دیگری از این جلسه با اشاره به اینکه دولت اصلاح اقتصادی را در کشور آغاز کرده است، گفت: استفاده از نیروهای تحولگرا، جوان حزباللهی و باانگیزه در بدنه اجرایی دولت یک ضرورت است. ما معتقد به استفاده از نظر کارشناسی برای حل مشکلات کشور هستیم.
در همین جلسه سمیرا حمیدی نور همسر شهید مدافع حرم، محسن فانوسی با بیان اینکه در نشر ایثار غفلت و کم کاری شده و بنیاد شهید در این راه تنها است، گفت: بی توجهی به قشر ایثارگر باعث شد تا شرایط روز به روز سخت شده و در نشر ارزش های ایثار فقط بنیاد شهید است آن هم با کمبود امکانات و بودجه مواجه است.
رئیس جمهور همچنین پای درد دل نخبگان همدان نشست که از مشکلات مربوط به حوزههای کشاورزی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و گردشگری صحبت کردند و از پدرخواندگی در انتصابات استان همدان انتقاد و گلایه داشتند.
رئیس قوه مجریه در دیدار با جمعی از خانوادههای شهدای استان همدان نیز بر ضرورت توجه به خانواده شهدا و ایثارگران تاکید کرد و حل مشکلات کشور را در گروی بسط روحیه جهاد و شهادت در کشور خواند و گفت: با تسری روحیه شهدا و ویژگیهای شخصیتی آنها در عرصههای مختلف است که میشود، بر تمام مشکلات کشور غلبه کرد.
عصر پنج شنبه هم رئیس قوه مجریه در جلسه شورای اداری همدان حاضر شد و در این جلسه در جمع مسئولان این استان، مسئولیتپذیری را امری مهم برای دولتمردان دانست و با تاکید بر جلب رضایت عموم مردم از سوی مدیران گفت: با گذشت چهل و سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی دیگر فرصت آزمون و خطا نداریم.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود بر تحول در نظام اداری تأکید کرد و گفت: پیچیدگی نظام اداری موجب کندی کارها میشود و باید بسیاری از فرآیندهای پیچیده و بروکراسیهای اداری تغییر کند که پیشنیاز آن تغییر در نگرش و نگاه مسألهمحور به مشکلات است.
در ادامه این جلسه حجتالاسلام حبیبالله شعبانیموثقی ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه به حمایت دولت برای تأمین زمین مسکن در همدان نیاز داریم، گفت: دولت برای تأمین زمین ساخت مسکن، همدان را حمایت کند. همچنین با کمک مردم همدان باید به تامین زمین همت کنیم.
علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان هم از اتمام پروژه آبرسانی به همدان تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: چالش مهم و حیاتی که از شروع کار دولت سیزدهم، با قوت آن را دنبال کردیم و تا امروز نیز به نتایج مطلوبی رسیدیم، پروژه آبرسانی بین حوزهای به شهر همدان است.
در همین جلسه حسن لطفی نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه گرانیهای لحظهای و افسارگسیخته، سفره مردم حقوق بگیر، کارمند، کارگر و بازنشستگان را کوچکتر و سفره ثروتمندان را پررنگتر کرده است، از رئیس جمهوخواست که نسبت به کنترل تورم اقدام شود.
در ادامه جلسه شورای اداری استان همدان، حمیدرضا حاجیبابایی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد که قله افتخار دولت سیزدهم در چهار سال آینده چهار میلیون مسکن در کشور و ۱۰۰ هزار مسکن در استان همدان است.
کیومرث سرمدی واله نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی هم از رئیس جمهور خواست تا برای رفع مشکل بیکاری جوانان تحصیل کرده این شهرستان پروژهای بزرگ و مهم تعریف شود.
سرمدی با بیان اینکه اسدآباد پایتخت کامیونداران کشور است، عنوان کرد: این شهرستان صدها فرسوده سوار دارد که قدرت تغییر و نوسازی ناوگان خود را ندارند، این شهرستان با ۱۱۰ هزار جمعیت منتظر احداث یک بیمارستان است که در این خصوص هم نیاز به کمک داریم.
در جلسه شورای اداری استان همدان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، وزیر نیرو از خشکسالی بیسابقه در همدان خبر داد و گفت: این خشکسالی در ۴۵ سال گذشته بیسابقه بوده است.
علی اکبر محرابیان با اشاره به اینکه میزان بارش در همدان ۳۳ درصد کاهش نسبت به درازمدت و ۱۵ درصد کاهش نسبت به سال گذشته داشته است، افزود: لازم است اعتبارات بخش آب را تقویت کنیم.
همچنین سید جواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نبود صنایع تبدیلی، نبود آبرسانی مناسب و کمبود سطح گلخانه به عنوان سه مشکل اساسی استان است، گفت: به همین منظور هزار میلیارد تومان تسهیلات از بانک کشاورزی برای سرمایهگذاران در نظر گرفته شده است.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم از تکمیل تمام پروژه های فرهنگی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت خبرداد و گفت: برای تکمیل و تجهیز مجتمعهای فرهنگی هنری ۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
پایانبخش سیاُمین سفر استانی رئیس جمهور طبق معمول برگزاری یک نشست خبری با رسانههای محلی همدان بود که رئیسی در این نشست با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم کشور مسئله مسکن است و عقبماندگی جدی در احداث مسکن داریم، خاطرنشان کرد: از ابتدای کار دولت، تامین زمین را پیگیری کردیم، در استان همدان عقبماندگی وجود داشت و در رتبههای آخر بود، اما با پیگیری مسئولین وضع متفاوت شده و از رتبه آخر در تأمین زمین به رتبه پنجم رسیده است.
رئیس جمهور خبرداد که جمعهایی که به صورت تعاونی آماده مسکن سازی هستند، اما زمین ندارد به آنها زمین، تسهیلات و مصالح میدهیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه نسبت به مسئله آب در استان و به ویژه شهر همدان در ابتدای کار دولت، پیگیریهایی صورت گرفته و این امر از اولویتهای کاری استاندار بوده است، ادامه داد: این پروژه ۱۷ سال معطل بود، اما در چند ماه گذشته پیشرفت داشته و ظرف روزهای آینده، حداکثر تا دو ماه آینده حل خواهد شد.
اقدامات اعضای کابینه در سفر به استان همدان
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر راه و شهرسازی، وزیر کشور، یکی از اعضای شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر نیرو، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزیر آموزشو پرورش و … رئیس قوه مجریه را در این سفر همراهی کرده و به عنوان به عنوان نمایندگان تام الاختیار دولت از طرحهای عمرانی شهرستانهای مختلف استان همدان بازدید کردند.
در این سفر استانی، معاون پارلمانی رئیسجمهور به عنوان نماینده دولت، ضمن حضور در مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی شهر همدان در همایش روز خبرنگار و بزرگداشت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد گفت: رسانهها، مصوبات سفر رییسجمهور را پیگیری و تا رسیدن به نتیجه مطلوب اجرای آنها را مطالبه کنند.
سیدمحمد حسینی با بیان اینکه دولت از انتقاد و پیشنهادهای منصفانه و سازنده استقبال می کند از خبرنگاران و اهالی رسانه خواست در کنار بیان منصفانه نقاط ضعف، دستاوردها و موفقیت بزرگ دولت را مطرح کنند تا دشمنان نتوانند سوء استفاده کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم با حضور در شهرستان درجزین از مرکز جامع سلامت روستایی درجزین و پروژه در حال احداث ساختمان جدید مرکز جامع سلامت بازدید کرد.
بهرام عین اللهی با هدف بررسی شرایط حوزه سلامت و تقویت عملکرد حوزه بهداشت و درمان در خدمت رسانی به مردم و برنامهریزی بهتر در جهت اقدامات آتی این حوزه به استان همدان سفر کرد و با هماهنگی مسئولین دانشگاه علوم پزشکی همدان زمینه عمل جراحی پیرزن روستایی را که به ناراحتی آب مروارید مبتلا بود در مرکز آموزشی درمانی سینافرشچیان فراهم و شخصا به این جراحی اقدام کرد.
وزیر بهداشت در شورای اداری شهرستان رزن و درگزین نیز حضور یافت و گفت: موضوع جوانی جمعیت مهمترین بحران کشور است که باید همه دستگاهها به آن ورود کنند و اشاعه فرهنگ فرزندآوری را با همه ابزارهای تبلیغی و حمایتی در دستور کار قرار دهیم.
عیناللهی افزود: بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای بهرهبرداری این بیمارستان با بهترین تجهیزات تا سال آینده تمام تلاشم را میکنم.
نماینده رئیس جمهور در شهرستان بهار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بود که سفرهای ریاست جمهوری را از جمله سفرهای میدانی برای بررسی مشکلات مردم و پروژه های نیمه تمام شهرستان ها از نزدیک عنوان کرد.
علی سلاجقه در جلسه شورای اداری شهرستان بهار، اعلام کرد: از صنایع آلاینده می خواهیم برای رفع آلایندگی از صندوق ملی محیط زیست کمک بگیرند و به هیچ وجه اجازه نمی دهیم صنایع، کارشان را با آلایندگی محیط زیست پیش ببرند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: شهرستان بهار ظرفیت های بالایی برای کشاورزی دارد و ضعف نبود مرکز تحقیقات سیب زمینی R &D , پژوهشکده کشاورزی. و صنایع تبدیلی در این شهرستان وجود دارد.
از دیگر همراهان رئیسی در این سفر، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بود که از منطقه تفریحی، توریستی گنجنامه، آبشار و کتیبههای باستانی آن بازدید کرد.
سیدعزتالله ضرغامی در شهرستان تویسرکان، اعلام کرد: پرونده ثبت جهانی”منظر تاریخی، شهری هگمتانه تا همدان” تا پاییز سالجاری به یونسکو ارسال میشود.
وزیر میراثفرهنگی همچنین از قلعه “اردلان” روستای اشتران بازدید کرد و گفت: باید تدابیری برای بازدید عموم از این بنای تاریخی اندیشیده شود.
ضرغامی ضمن رونمایی از طرح بازآفرینی و ساماندهی محوطه آرامگاه حبقوق نبی(ع)، در دیدار چهره به چهره با مردم تویسرکان در فرمانداری این شهرستان خاطرنشان کرد: علیصدر باید سودآور باشد. به زودی به همدان برمیگردم و از علیصدر بازدید میکنم و جلسه تصمیمگیری در این زمینه خواهیم داشت.
در جریان سی امین سفر استانی دولت سیزدهم، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نماینده تامالاختیار رئیس جمهور در شهرستان اسدآباد استان همدان حضور یافت.
محمد علی زلفی گل در شورای اداری و دیدار با اقشار نخبگان، مردم و اساتید و ایثارگران شهرستان اسدآباد اظهار کرد: تمامی مسئولان شهرستان اسدآباد به دلیل محاسن احداث تونل در گردنه برای ایجاد تونل در گردنه این شهرستان اجماع کامل دارند. پروژه احداث تونل گردنه اسدآباد بهترین نوع سرمایهگذاری برای کل کشور بوده و هزینه برای این پروژه ملی بهترین نوع سرمایه گذاری خواهد بود.
وزیر علوم به عنوان نماینده ویژه ریاست جمهوری در منزل برادران شهید عبدکوند حضور یافته و از پدر و مادر این شهیدان والا مقام دلجویی کرد.
نماینده دولت مردمی در شهرستان نهاوند، وزیر آموزش و پرورش بود که از استخدام ۳۴ هزار و ۷۳۳ فرهنگی خبرداد.
یوسف نوری در بازدید از ساختمان نیمه کاره آموزش و پرورش نهاوند در شهرک حیدری که ۱۵ سال است بدون اعتبار و بلاتکلیف رها و محل بزهکاری اجتماعی و مشکلات برای اهالی شهرک حیدری شده است، وعده تعیین تکلیف این ساختمان را داد.
وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای اداری شهرستان نهاوند هم تصریح کرد که در سفر ریاست جمهوری به استان همدان بیش از چند برابر اعتبار سالانه استانی برای استان همدان مصوب و تامین خواهد شد.
از دیگر نمایندگان رئیس جمهور در سفر به همدان، وزیر جهاد کشاورزی بود که به شهرستان ملایر رفت.
سیدجواد ساداتینژاد در حاشیه آیین افتتاح طرح فراز و ایستاده کردن باغ انگور روستای ورچق از توابع بخش مرکزی ملایر، با بیان اینکه در زمینه پرداخت تسهیلات به صنایع تبدیلی اعتبارات بسیار خوبی کنار گذاشته شده و هیچگونه کمبودی نداریم، تصریح کرد: از طرحهای گردشگری در حوزه کشاورزی حمایت میکنیم.
وزیر جهادکشاورزی در حاشیه دیدار مردمی در زمینه دستاوردهای این سفر در شهرستان ملایر با بیان اینکه در سفر هیأت دولت به استان همدان حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش کشاورزی درنظر گرفته شده است، گفت: ملایر ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه میراث فرهنگی، میراث مدرن، باغات و صادرات محصولات کشاورزی دارد.
ساداتی نژاد در دیدار با ۱۵ نفر از مردم این شهرستان که از قبل اعلام آمادگی کرده بودند، مسائل، مشکلات و دغدغههای نمایندگان مردم ملایر در حوزههای کشاورزی، دهیاریها، صنعت، بازرگانی، دامپروری و مرغداریها، مشکلات فعالین اقتصادی و تولیدی را شنید و درخواستها را یادداشت کرد.
همچنین وزیر جهاد کشاورزی ضمن افتتاح طرح توسعه شرکت دانههای غرب کشور در نهاوند، در این مراسم گفت: از هفته آینده صادرات دام سبک و سنگین با ابلاغ شیوهنامه آغاز خواهد شد و صادرات فرآوردههای دام و طیور به کشور عراق شروع خواهد شد.
وزیر نیرو که به شهرستان فامنین رفته بود در بازدید از نیروگاه شهید مفتح همدان از صرفهجویی سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب با احداث برجهای خشک در نیروگاههای حرارتی خبر داد.
علی اکبر محرابیان در جمع خبرنگاران ضمن ارزیابی سفر خود به این استان، تامین برق پایدار طی ماههای گذشته را حماسه و اقدامی جهادی دانست و گفت: امسال کارکنان صنعت برق کشور به منظور تامین برق پایدار و رضایتمندی مردم تلاش بسیار داشتند و با اقدامی جهادی حماسه آفریدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم که در جریان سفر استانی رئیس جمهور به استان همدان در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ حضور یافته بود با تاکید بر توجه به ظرفیت های فرهنگی عظیم این شهرستان گفت: دولت مردمی هیچ محدودیتی برای حمایت از طرح های فرهنگی و هنری ندارد و وزارت فرهنگ اهتمام ویژه ای برای بهره مندی از ظرفیت های مهم فرهنگی کشور را در دستور کار خود قرار داده است.
محمدمهدی اسماعیلی ضمن دیدار با خانواده شهید محمدعلی افشاری که در دوران دفاع مقدس در حادثه بمباران سایت سوباشی کبودراهنگ به شهادت رسید، از پدر ایثارگر این شهید خردسال تجلیل به عمل آورد.
گزارش تصویری این سفر را می توانید در این لینک ببینید.
انتهای پیام
https://www.kioskekhabar.ir/?p=160938