×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
اعطای ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک سپه در مردادماه سال جاری

بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال در قالب ۹۵ هزار فقره تسهیلات تکلیفی تا پایان مردادماه سال جاری توسط بانک سپه در حوزه‌های ودیعه مسکن، ازدواج، فرزندآوری، وام بدون ضامن و قرض‌الحسنه خوداشتغالی کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی پرداخت شد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه؛ این بانک، به‌منظور اجرای تکالیف ابلاغی از سوی بانک مرکزی و تثبیت حضور در صدر جدول پرداخت تسهیلات بدون ضامن در بین بانک‌های کشور از تاریخ ابلاغ این طرح از بهمن‌ماه ۱۴۰۰ تا پایان مردادماه سال جاری بالغ بر ۲۷۴ هزار فقره پرونده و معادل هفتاد و هفت هزار و ۴۶۸ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد که از این تعداد بیش از هجده هزار میلیارد ریال به ۶۶ هزار فقره پرونده در مردادماه اختصاص داشت.
تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۷‬ بوده، ۱۲۰ میلیون تومان برای زوج‌های زیر بیست‌وپنج سال و زوجه‌های زیر بیست‌وسه سال نیز ۱۵۰ میلیون تومان بود که بانک سپه بالغ بر دوازده هزار میلیارد ریال را در مرداد ماه به هشت هزار و ۴۶۸ پرونده پرداخت کرد.
بانک سپه همواره در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با کارمزد ۴ درصد، در زمره بانک‌های برتر کشور قرار داشته است.
این بانک همچنین در حوزه تسهیلات فرزند آوری طی مردادماه سال جاری برای ۱۴هزار و ۶۶۶ فقره پرونده، معادل ۶ هزارمیلیارد ریال اختصاص داده است.
اختصاص دو هزار و ۲۹۱ میلیارد ریال به دو هزار و ۶۵۸ فقره پرونده تسهیلاتی قرض‌الحسنه خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و نیز اختصاص ۵۶۳ میلیارد ریال به ۶۴۸ فقره پرونده تسهیلاتی قرض‌الحسنه خوداشتغالی به مددجویان بهزیستی، از دیگر اقدامات حمایتی از واحدهای تولیدی و رفع نیازهای تسهیلاتی خرد مشتریان بانک سپه بوده است.
تسهیلات کمک ودیعه مسکن نیز براساس مصوبه شورای پول و اعتبار در بانک سپه به بیش از ۳ هزار فقره پرونده‌ای که از شرایط دریافت آن در مردادماه برخوردار بودند، به مبلغ یک هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال پرداخت شد. این درحالی است که اولویت با کسانی است که پیش از این تسهیلات مذکور را دریافت نکرده‌اند.
بانک سپه از ابتدای سال جاری علاوه بر رصد و پایش شرایط بازار پولی و مالی کشور، با انجام اقدامات بهبود دهنده شاخص‌های کارایی، نوآوری و بهره‌وری همسو با اجرای طرح تحول راهبردی، رشد مقرر را به‌صورت متوازن در ابعاد مختلف دنبال می‌کند و کماکان با حمایت از واحدهای تولیدی و رفع نیازهای تسهیلاتی خرد مشتریان در نظام بانکی و اقتصاد کشور اثرگذار است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.