×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳ اسفند , ۱۴۰۳

در راستای تسهیل تجارت، پیش‌گیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر جرایم اقتصادی در کشور، تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امضاء شد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از فرینا، این تفاهم‌نامه همکاری صبح امروز چهارشنبه (یکم اسفندماه)، بین «رضا مسرور» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و «سرتیپ پاسدار حسین رحیمی»، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا منعقد گردید.

در این تفاهم‌نامه بر افزایش هم‌افزایی و ارتقای سطح همکاری فی‌مابین پلیس و دبیرخانه شورای‌عالی و تسهیل در فرآیند تجارت، کاهش کنترل‌های مانع و افزایش موفقیت در شناسایی و برخورد با شبکه‌های قاچاق و سایر جرایم اقتصادی از طریق هم‌افزایی اجرایی و اطلاعاتی با رویکرد سامانه محوری و کنترل‌های سیستمی غیرمانع تاکید شده است.

گفتنی است این تفاهم‌نامه در ۶ ماده تنظیم و به منظور ارتقاء همکاری‌های مشترک و مشارکت دو جانبه دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و پلیس امنیت اقتصادی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به امضای طرفین رسید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.