علی مویدی خرم آبادی، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
کیوسک خبر ـ تفاهمنامه سامانه رصد جریان مالی قاچاق کالا و ارز و همکاری با مرکز اطلاعات مالی گام دیگری از اقدامات موثر در راستای ارتقا و تامین امنیت حوزه اقتصادی، تجاری و مالی است.
ساختارها برای مقابله با آسیب هایی که یک کشور و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهند، ایجاد می شود و در کنار هم قرار گرفتن دو ساختار ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز و مرکز اطلاعات مالی کشور می تواند امنیت را برای اقتصاد فراهم کند.
همکاری این نهاد باید زودتر شکل می گرفت، از امروز یک گام رو به جلو برداشته شده است که باید از این فرصت بهره کافی را داشته باشیم و عقب ماندگی ها را جبران کنیم و امیدواریم این تفکر مشترک در مسیر هدفمند حرکت کند آثار خوبی برای مردم و اقتصاد به همراه داشته باشد.
در تلاش برای ایجاد امنیت فراگیر در همه حوزه ها شامل تولید، امنیت، تجارت و بازار هستیم، معتقدیم که مافیا در حوزه های کاری به صورت پنهان با شبکهها و سازمان های فعال کار خود را انجام میدهد و برای مقابله با آنها نیاز به هماهنگی و همکاری بیندستگاهی وجود دارد.
در زمینه مقابله با فساد، همکاری و تعامل باید به گونه ای انجام شود که مردم و کشور در بطن جامعه نتیجه و محصول آن را ببینند.
این روند باید به گونه ای شکل بگیرد که در عمل و بطن جامعه محصول قابل ارزیابی و مشاهده باشد.
مبارزه با پولشویی، نیازمند تقسیم کار ملی در این آیین «هادی خانی» رییس مرکز اطلاعات مالی نیز با بیان اینکه سالم سازی اقتصاد و زیرساخت ها به عنوان اهداف دولت بوده و نظام اهمیت آن را مشخص کرده است، خاطرنشان کرد: مبارزه با پولشویی نیازمند تقسیم کار ملی است، زیرا به صورت ملی تاثیر میگذارد و می تواند تبعات اجتماعی و فرهنگی ایجاد کند و زندگی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.
مبارزه با این پدیده شوم یک عزم، تقسیم کاری، و تعاملات حداکثری ملی را می طلبد، شورای عالی مبارزه با پولشویی با حضور همه ارکان امنیتی، قضایی و دولتی با نگاه همگرایی اقدامات بسیاری را انجام داده است.
ارکان مبارزه بافساد باید تکمیل کننده ظرفیت های یکدیگر باشند تا دچار موازی کاری نشوند و همه توان خود را در مسیری تعاملی به کار بگیرند.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=160984