×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳

همزمان با برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، بانک دی بامشارکت فعال خود در بزرگداشت هفته پژوهش و انتخاب پژوهشگران برتر حوزه اقتصاد و بانکداری، از هفت پژوهشگر فعال این حوزه در دانشکده اقتصاد قدردانی کرد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی بانک دی، با توجه به اهمیت پژوهش و توجه به حوزه های علمی و پژوهشی به عنوان اولویت اول پیشرفت و توسعه کشور، بانک دی در ادامه همکاری های آغاز شده با دانشگاه ها، تعامل موثر در جهت استفاده از ظرفیت های علمی و همچنین انجام رسالت اجتماعی خود در حمایت از نخبگان علمی کشور، در همایش هفته پژوهش از اساتید پیشکسوت، پژوهشگران و دانشجویان برگزیده قدردانی کرد.

در این مراسم مهدی پورمهر، رئیس اداره تحقیقات بازار و طراحی محصول بانک دی، ضمن معرفی «طرح پژوهانه» و اولویت های پژوهشی بانک دی، به تشریح خدمات و محصولات جاری بانک از جمله طرح قرض الحسنه باران، طرح فرزانه ارزش آفرین و طرح ترنج کارت برای اساتید و دانشجویان حاضر در مراسم پرداخت.

پورمهر درخصوص ابعاد حمایتی بانک از دانشجویان نخبه در طرح پژوهانه گفت: هدف اصلی این طرح، کاهش دغدغه های مالی نخبگان و ایجاد یک ارتباط موثر فیمابین صنعت با دانشگاه و جامعه علمی کشور است.

وی افزود: دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری که حائز شرایط عمومی طرح پژوهانه هستند براساس امتیازات کسب شده رتبه بندی شده و طبق ظرفیت تعیین شده، دانشجوی نخبه برتر مورد حمایت مالی بانک در قالب طرح پژوهانه قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: به این منظور جهت اطلاع رسانی به دانشجویان عزیز، شرایط طرح و امتیازات مربوطه به صورت کامل در وب سایت بانک در بخش “طرح پژوهانه” در اختیار عموم قرار گرفته است.

همچنین پورمهر در ادامه، اولویت های پژوهشی سال ۱۴۰۳ بانک در حوزه های مختلف را برای حاضران مطرح کرد و گفت: در راستای توسعه فرهنگ تحقیقات و تشویق محققان و دانشجویان در حوزه های اقتصادی، پولی و بانکی و به منظور ایجاد زمینه های مناسب جهت رشد و ارتقاء کمی و کیفی خدمات و محصولات بانک دی و دانش پژوهان، از طرح ها، پایانه نامه و رساله دانشجویان در موضوعات مرتبط با اولویت های پژوهشی بانک حمایت خواهد شد و اساتید و دانشجویان محترم می توانند طرح های پژوهشی خود را براساس عناوین ذکر شده و دستورالعمل مربوطه که در وب سایت بانک موجود است، برای بانک ارسال کنند تا در کارگروه پژوهشی بانک بررسی و مورد ارزیابی قرار گیرد.

پورمهر در ادامه به تشریح طرح های ترنج کارت، قرض الحسنه باران و فرزانه ارزش آفرین پرداخت و گفت: امکان افتتاح حساب حضوری و یا افتتاح غیرحضوری ترنج کارت از طریق اپلیکیشن دی جت وجود دارد. مشتریان با داشتن گردش حساب در این طرح، علاوه امکان شرکت در قرعه کشی دریافت اعتبار خرید از فروشگاه ایرانی ۲۴ می توانند کارت اعتباری به مبلغ حداکثر ۵۰۰ میلیون ریال نیز دریافت کنند.

همچنین وی با اشاره به مزیت های طرح قرض‌الحسنه باران و طرح فرزانه گفت: با افتتاح حساب قرض الحسنه باران و ایجاد گردش حساب، امکان دریافت وام قرض الحسنه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان برای دارنده حساب فراهم شده است. همچنین در طرح فرزانه ارزش آفرین نیز امکان دریافت تسهیلات خرد با نرخ ۱۰ الی ۲۳ درصد و اقساط حداکثر ۴۸ ماهه برای مشتریان امکان پذیر است.

در ابتدای مراسم، دکتر عبدالرسول قاسمی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌ طباطبایی نیز با قدردانی از حمایت های بانک دی گفت: حمایت از ایده های نو، تقویت نقش پژوهش در فعالیت های اقتصادی و ترویج علم، همواره مورد تاکید دانشگاه بوده و هست.

در پایان این مراسم ضمن اهدای تقدیرنامه از سوی بانک دی به هفت نفر از پژوهشگران برتر این دانشکده از ۴ استاد برتر و پیشکسوت حوزه دانشگاهی (در زمینه تالیف کتاب، چاپ مقاله و انجام طرح) و ۳ دانشجوی برتر تجلیل شد.

همچنین به شش نفر از حاضران در جلسه که در طول هفته پژوهش اقدام به افتتاح حساب در بانک دی کرده بودند، به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.