به گزارش کیوسک خبر به نقل از مدیکالاکسپرس، در این تحقیق جدید که شامل بررسی ۱۷ مطالعه مرتبط با سرطان از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ بود، محققان با مطالعه بر روی بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ بیمار سرطانی، رابطه بین مصرف قارچ و خطر ابتلا به سرطان را بررسی کردند.
انواع مختلف قارچ سرشار از ویتامینها، مواد مغذی و آنتیاکسیدانها هستند. یافتههای این تیم تحقیقاتی نشان میدهد که افرادی که روزانه ۱۸ گرم از انواع قارچ میخورند، در مقایسه با کسانی که به این ماده غذایی علاقهمند نیستند، ۴۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=94391