×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳
روابط عمومی ایمیدرو

دکتر مسعود پزشکیان گفت: برنامه دولت این است که در صورت امکان به طور کلی برق را جایگزین سوخت‌های فسیلی کند.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، رئیس جمهور امروز در بازدید از وزارت صمت و حضور در شورای معاونان این وزارتخانه، تصریح کرد: برنامه دولت چهاردهم این است که با توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، در صورت امکان و وجود صرفه اقتصادی، به‌طور کلی انرژی برق را جایگزین سوخت‌های فسیلی کند و نفت و گاز را در عرصه‌های دیگری که ارزش افزوده بالاتری دارند، مورد استفاده قرار دهد.

پزشکیان افزود: باور به توانمندی‌های داخلی و اعتماد به منابع انسانی کارشناس و متخصص، تحریم دشمنان را کم‌اثر خواهد کرد.

وی گفت: دولت وفاق برای پیشرفت کشور پای مشکلات ایستاده‌ است و از هیچ تلاشی برای رسیدن به اهداف سند برنامه هفتم پیشرفت فروگذار نخواهد کرد.

سید‌محمد اتابک وزیر صنعت معدن و تجارت نیز در این نشست اظهار داشت: با وجود تنگناها از جمله ناترازی انرژی، تولید در سطح مناسبی است و امید می‌رود با احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در سال آینده روند رو به رشد تولید ادامه یابد.

منبع: شاتا

منبع خبر : کیوسک خبر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.