به گزارش کیوسک خبر به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ایرج خرمدل گفت: این پروژهها بهمنظور تکمیل مهار سیلاب و آبهای سرگردانی که از سمت حوضههای آبریز بالادست به سمت تأسیسات پارس جنوبی سرازیر میشدند، عملیاتی شده و هدف از طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ویژه پارس، کنترل سیلابهای پارس جنوبی است بهنحوی که تأسیسات احداثی پاییندست دچار آسیب و خسارت نشوند و با اجرای این پروژه، همه آبها بهوسیله سدها و کانالهای هدایت سیلاب، کنترل و مهار خواهند شد.
وی افزود: تأسیسات صنعتی و پالایشگاهها بهدلیل نبود این سدها با مشکلات فراوانی در فصل بارندگی روبهرو میشدند که با دستور مقام عالی وزارت نفت و کمیته بحران این وزارتخانه، این پروژه در دو منطقه پارس یک و پارس دو کنگان اجرایی میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تصریح کرد: اکنون این پروژهها پیشرفت فیزیکی مطلوبی دارند و عملیات اجرایی آنها نیز مطابق برنامه زمانبندیشده در حال انجام است و نظارت بر عملکرد پیمانکاران این پروژهها بهعهده مدیریت طرحهای مهندسی و مدیریتهای مناطق پارس یک و دو منطقه ویژه پارس قرار دارد.
خرمدل گفت: با اجرای این پروژهها و وجود ۲۷ سد تأخیری که در منطقه فعال میشود و با وجود ۸۰ کیلومتر کانال مهار سیلاب و ۲۰۰ زیرآبگذر، این نوید را میدهیم که دیگر نگرانی در زمینه آسیب یا خسارتهای احتمالی سیلاب به پالایشگاهها و مناطق پاییندست در منطقه پارس یک و دو وجود نخواهد داشت.
وی تأکید کرد: با بررسیهایی که از سوی متخصصان انجام شده، این پروژه با این سطح و با این حجم از کار، رکورد در مهار سیلاب است که از سوی سازمان منطقه ویژه اجرا میشود.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=87897