×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان؛ امید جهان نژادیان گفت: علاوه بر عواملی چون  افزایش کیفیت تولید گندم ، داشتن تاسیسات و مراکز  ذخیره سازی مطلوب برای حفظ و نگهداری گندم تولیدی  استان ، بهره برداری از نیروهای متخصص،  ماهر و تکنولوژی های بروز صنعت آرد،  بهسازی و بازسازی  واحد های نانوایی ، عامل ساماندهی نیروی انسانی ماهر در واحدهای نانوایی  تاثیر بسزایی در افزایش کیفیت نان تولیدی استان دارد.

جهان نژادیان گفت: با توجه به پروسه زمان بر و پر هزینه  برداشت گندم و تحویل، ارسال گندم به کارخانجات، استحصال آرد و در آخر  تولید نان در نانوایی ها ،  ارتقاء کیفیت نان برای مصرف از الزامات حفاظت از منابع و سلامت آحاد مردم می باشد.

وی با اعلام اینکه این اداره برای ارتقای کیفیت پخت نان با مشارکت سازمان فنی وحرفه ای استان از پایان دهه ی ۸۰  شروع به آموزش کارگران نانوایی ها کرد وموفق به آموزش  بیش از ۱۱ هزار نفر از نیروهای نانوایی های استان شد گفت: اما  شرایط نامناسب آب و هوایی،  پائین بودن دستمزد کارگران که موجب حضور کوتاه مدت غالب کارگران در این حرفه  است باعث شد تا نتایج مطلوبی در این زمینه کسب نکنیم.

جهان نژادیان در پایان خواستار مشارکت تمامی اعضای کارگروه گندم، آرد و نان استان در خصوص رفع مشکلات  نانوایان  وهمچنین  بررسی عواملی مانند رقابت ما بین نانوایی ها در تولید نان مطلوب ، ساماندهی نیروی انسانی فعال در حوزه تولید نان و افزایش نظارت بازرسین از نحوه ی پخت نان در نانوایی ها  شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.