×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

طی مراسمی با حضور رئیس پژوهشکده بیمه، مشاور بین‌الملل رئیس پژوهشکده، دبیران علمی و اجرایی همایش بیمه و توسعه سال ۱۴۰۱ و مدیران و کارکنان پژوهشکده بیمه از برترین‌های حوزه پژوهش از میان پژوهشگران عضو هیئت علمی و غیر هیئت علمی پژوهشکده بیمه تقدیر شد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و با هدف تشویق رقابت سالم و نشاط علمی، ایجاد زمینه ارتقاء کمی و کیفی پژوهش در پژوهشکده، قدردانی از برترین‌های حوزه‌های مختلف پژوهش و تاکید بر پژوهش¬های کاربردی و مبتنی بر نیازهای جامعه، از برترین‌های حوزه پژوهش پژوهشکده بیمه شامل اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی تقدیر شد.
در این نشست که عصر امروز ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به اهمیت و جایگاه دانش و پژوهش، به تبیین برنامه‌های آتی پژوهشی و تعیین راهبردهای پژوهشکده بیمه پرداخت.
رئیس پژوهشکده بیمه اجرایی‌سازی تکافل و انجام تحقیقات مرتبط در این حوزه، اعزام مدیران صنعت و اعضای هیات علمی پژوهشکده بیمه به خارج از کشور برای شرکت در دوره‌های آموزشی و اجرایی تکافل، گسترش ارتباطات با پژوهشکده‌ها و دانشگاه‌ها در جهت افزایش امکانات بالقوه، از سرگیری فعالیت‌های آموزشی پژوهشکده بیمه در کنار فعالیت‌های پژوهشی بر اساس مصوبه جدید شورای عالی بیمه، توسعه کمی و کیفی گروه‌های پژوهشی پژوهشکده بیمه و پیگیری ارتقای علمی اعضای هیئت علمی، راه‌اندازی دو نشریه جدید در حوزه حقوق بیمه و فناوری‌های نوین بیمه‌ای، نمایه شدن فصلنامه علمی-پژوهشی پژوهشنامه بیمه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی ابسکو (EBSCO) به عنوان اولین و بزرگترین پایگاه بین‌المللی جستجوی آنلاین کتب و مقالات الکترونیک را از مهمترین برنامه‌های پژوهشکده بیمه برشمرد و بر ضرورت به‌کارگیری کلیه ظرفیت‌ها در راستای تحقق اهداف پژوهشکده و حرکت به سمت ایجاد پژوهشگاه بیمه تاکید کرد.
در ادامه این مراسم، از پژوهشگران عضو هیئت علمی و غیر هیئت علمی پژوهشکده بیمه که مطابق با شیوه‌نامه انتخاب پژوهشگر برتر و بر اساس امتیاز فعالیت‌های پژوهشی شامل طرح یا گزارش پژوهشی، مقاله، کتاب، نظارت، داوری، ویراستاری، دریافت جایزه از جشنواره‌ها یا سایر مراجع معتبر، برگزاری دوره‌های آموزشی، سخنرانی علمی و سایر امور محوله شامل امور علمی-اجرایی موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر شدند با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
بر اساس آرای کمیته انتخاب پژوهشگر برتر و اعلام اداره امور پژوهشی پژوهشکده بیمه، دکتر اسماء حمزه با نگارش و تالیف ۴ طرح و گزارش پژوهشی، ۷ مقاله علمی و یک جلد کتاب و با کسب ۳۱٫۵ امتیاز موفق به کسب رتبه نخست پژوهشگر برترِ عضوِ هیأت علمی پژوهشکده بیمه در هفته پژوهش سال ۱۴۰۱ شد. دکتر مریم اثنی‌عشری با تهیه ۲ گزارش پژوهشی و نگارش ۹ مقاله علمی و با کسب ۲۹٫۴ امتیاز، رتبه دومِ پژوهشگر برترِ عضوِ هیئت علمی پژوهشکده بیمه را به خود اختصاص داد. دکتر میترا قنبرزاده نیز با تهیه ۳ طرح و گزارش پژوهشی و نگارش ۶ مقاله علمی و یک جلد کتاب موفق به کسب ۲۸٫۹ امتیاز و اختصاص رتبه سومِ پژوهشگر برترِ عضوِ هیأت علمی پژوهشکده بیمه شد. همچنین امیر بهرامی با نگارش ۷ مقاله علمی و کسب ۱۵٫۴ امتیاز، عنوان پژوهشگر برتر غیر هیئت علمی پژوهشکده بیمه در هفته پژوهش سال جاری را به خود اختصاص داد.
گفتنی است در این نشست ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های صورت گرفته در دو بخش علمی و اجرایی بیست‌و‌نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه، از دبیران و اعضای کمیته علمی و کمیته اجرایی همایش و سایر دست‌اندرکاران قدردانی شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.