×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
تولید ۲۶۵ هزار نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی زنجان

به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر علی محمدی با بیان اینکه طرح حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی از سال ۹۷ در استان زنجان آغاز شده است، گفت: هم اکنون ۸۰ درصد نسخ درمانی تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی است.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون در مراکز ملکی تامین اجتماعی و مراکز درمانی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان صد در صد نسخ نویسی به صورت الکترونیکی انجام می شود، اظهار کرد: حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی از آبان ماه سال ۹۷ آغاز شده که در حال حاضر ۸۲ درصد نسخ در استان به صورت الکترونیکی صادر می شود و ۶۲ درصد پزشکان نیز در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی با بیان اینکه در وضعیت کنونی و بحران کاغذ در دوران تحریم، بهترین گزینه اعتماد به خودباوری و تکیه بر ظرفیتها و توانمندی های جوانان غیور این مرز و بوم است  گفت: این طرح ضمن ایجاد پرونده الکترونیک بیماران، صرفه جویی هنگفتی در مصرف کاغذ و کاهش هزینه های تولید دفترچه درمانی را به همراه داشته است.
وی با ابراز اینکه هم اکنون ۵۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه درمانی تامین اجتماعی هستند، اذعان کرد: تولید نسخ الکترونیکی برای بیماران از هدر رفت هنگفت کاغذ و هزینه های تولید دفترچه درمانی جلوگیری می کند.
دکتر محمدی با اشاره به آمار نسخ نویسی الکترونیکی در استان خاطر نشان کرد: سال گذشته بیش از ۷۲۰ هزار نسخ کاغذی و الکترونیکی نوشته شده حدود ۴۰۷ هزار نسخ یعنی۵۷ درصد نسخه های تولید شده الکترونیکی بوده است.
وی با اشاره به اینکه در ایام کرونا تولید نسخ الکترونیکی در استان افزایش یافته است، عنوان کرد: با هماهنگی های انجام شده در ۵ ماهه ابتدای امسال از ۲۶۵ هزارنسخ تولید شده در استان ۲۰۹ هزار یعنی حدود ۸۰ درصد نسخه ها الکترونیکی نوشته شده و این در حالیست که در ۶ ماهه ابتدای سال گذشته، تنها ۳۷ درصد نسخ الکترونیکی بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با اشاره به مزایای نسخ الکترونیکی خاطر نشان کرد: نسخه پیچی به صورت الکترونیکی به سود پزشک و بیمار است؛ بطوریکه اعمال کنترل لازم و پیشگیری از تداخل دارویی، افزایش سرعت و دقت بیشتر در زمان صدور نسخه، عدم نیاز به چاپ دوباره دفترچه، امن و محرمانه بودن اطلاعات بیمار از محسنات این طرح بوده و همچنین از خطای احتمالی که در نسخ کاغذی در زمان تحویل دارو وجود داشت پیشگیری شده و تسهیل در استعلام استحقاق درمان و عدم مراجعه بیمه شده به شعب و نظارت دقیق بر روند ارائه خدمات درمانی و رصد و کنترل های مالی از جمله مزایای نسخ نویسی الکترونیکی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.