
ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان اینکه سپردهگذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، در ۲ نوبت با شرکتهای سرمایهپذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، گفت: تاکنون بهرغم پیگیریهای انجام شده، مبلغ قابل توجهی برای پرداخت سود سهام عدالت وصول نشده، اما تلاش بر این است که با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت، تا پایان سال، مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از بازار سرمایه ایران(سنا)، ولیاله جعفری گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سپردهگذاری مرکزی مکلف شده، برای دریافت و تجمیع سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکتهای سرمایهپذیر، با ناشران مکاتبه کند.
او با تاکید بر اینکه سپردهگذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، تا کنون در ۲ نوبت با شرکتهای سرمایهپذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، افزود: بهرغم پیگیریهای انجام شده، هنوز مبلغ قابل توجهی وصول نشده است.
به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکتهای سرمایهپذیر باید سود سهام عدالت را در زمانبندی تعیین شده برای پرداخت به سهامداران حقیقی به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی واریز کنند.
او در ادامه از برخورد سازمان بورس با ناشرانی که سود سهام عدالت، را پرداخت نکنند، خبر داد و توضیح داد: طبق قانون با ناشرانی که از مقررات تخطی کنند، برخورد میشود.
جعفری در پایان ابراز امیدواری کرد؛ با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.