به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت دخانیات ایران، سومین جلسه شورای فرهنگی شرکت دخانیات ایران در سال ۱۴۰۰ با حضور دکتر افضلی مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره و کلیه اعضا آن شورا در روز دوشنبه بیستوچهارم خرداد ماه راس ساعت ۱۴ در سالن کنفرانس حوزه مدیریت عامل برگزار گردید.
در این جلسه که در آن فتحینیا معاون مالی و منابع انسانی، دهقانی مشاور عالی مدیرعامل، نعمت خواه مشاور مدیرعامل و مدیر حوزه مدیرعامل و هیات مدیره، افسری مدیر دفتر مرکزی حراست، حسینیمنش نماینده مدیرعامل در شورای فرهنگی، عظیمی مدیر دفتر روابط عمومی و امور بینالملل، شیخمحمدی رئیس شورای اسلامی کار مرکز و رضایی فرمانده بسیج حوزه مقاومت ۴۰۵ شرکت حضور داشتند، دکتر افضلی ضمن قدردانی از زحمات انجام شده، از تجارب فعالیت و گذشته خود در این بخش سخن گفته و تاکید کرد، یکی از آسیبها و چالشهای اساسی در اینگونه فعالیتها، این است که معمولا سنخیت و یکپارچگی بین برنامهریزیها و اقدامات و فعالیتها با اهداف و سیاستهای متناظر بر آن حفظ نشده و نوعی انشقاق و گسستگی بین آن وجود دارد و در سایه چنین رخدادی، نتایج مطلوب حاصل نمیشود.
وی ادامه دادند دومین آسیب عمدهی فعالیتهای فرهنگی، دستوری و تجویزی بودن کارهای فرهنگی بوده و لذا برآمده از نیاز واقعی نمیباشد و بنابراین جنبه کارکردی خود را از دست داده و مورد پذیرش و اقبال همگان قرار نمیگیرد.
دکتر افضلی گفت: بنا بر قاعده درست و حرفهای، کنشها و فعالیتهای فرهنگی در یک جامعه، بایستی ریشه در باورها، عقاید، فرهنگ، علایق و آموزههای دینی – اعتقادی داشته و نیز همچنین با عامل زمان و مقتضیات روزگار خویش ممزوج گشته تا در عمل موثر و مورد پذیرش عمومی قرار گیرد و این مهم میسر نمیشود مگر با نیاز سنجی درست و هوشمندانه توسط سیاست گذاران و متولیان آن.
وی در ادامه افزود، پس از شناخت نیاز و فهم و درک درست از آن، تولید، تسهیم و شیوه و چگونگی انتشار محتوای فرهنگی نیز یکی از الزامات اساسی آن بوده و این فرآیند بایستی طوری برنامهریزی و مدیریت گردد که آحاد جامعه احساس کنند در تولید محتوا سهیم بوده و نقش فعالی را در توسعه فرهنگی ایفا مینمایند.
در ادامه این نشست، مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره در خصوص جایگاه و اهمیت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سخن گفته و ضمن تاکید و یادآوری بر حضور و مشارکت حداکثری در آن، افزود:
توسعه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در کشور اتفاق نمیافتد مگر با داشتن ثبات و آرامش، ضمن اینکه توسعه اقتصادی و توسعه سیاسی وارداتی نیست، و هر حرکتی می بایست از درون خود آن جامعه شروع شود.
ثبات و امنیت هر جامعه متاثر از مولفه مقبولیت نظام حاکم بر آن جامعه است که تجلی این امرنهایت در مقوله ِ انتخابات نهفته است. لذا به همین منظور حضور در انتخابات معنیدار و سرنوشت ساز است.
دکتر افضلی گفت: وظیفه همه ماست که به عنوان عضوی از خانواده دخانیات در انتخابات شرکت کنیم و اینجانب از همه همکاران و خانواده محترم آنان در خواست میکنم در انتخابات حضور فعال و پویا داشته باشند، چرا که با حضور در انتخابات به آرمانهای اصیل انقلاب نزدیک می شویم و این امر به ثبات و مشروعیت نظام کمک می نماید.
گفتنی است که در ابتدای این جلسه که برای نخستین بار طی چند سال گذشته با حضور مدیرعامل شرکت دخانیات برگزار گردید، هر یک از حاضران در آن، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص پیشبرد موثر و اثربخش شیوه و چگونگی عملیاتی شدن وظایف شورای فرهنگی شرکت ارائه نموده و در پایان این نشست، تصمیماتی اخذ و مورد تایید قرار گرفت.