گروه : اجتماعی
هشتمین جلسه کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با ریاست مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده برگزار شد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ فریبا نظری مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در هشمین جلسه کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: متاسفانه با شکل گیری موج چهارم کرونا، نیازمند رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی هستیم.
وی افزود: معلمان به عنوان یکی از گروه های مرجع، دارای جایگاه والای اجتماعی بوده و در نهادینه شدن توصیه های کرونایی نقش موثری دارند و مطابق گزارش نماینده وزارت آموزش و پرورش تا کنون هم این قشر نقش بسیار مطلوبی در هدایت سفیران سلامت دانش آموزی و همکاری با مدافعین سلامت در بستر های آموزش مجازی مانند سامانه شاد ایفا کرده اند.
نظری ضمن تشکر از اقدامات وزارت ورزش و جوانان و توجه به ورزش همگانی و ترویج نشاط اجتماعی تاکید کرد: توجه به گسترش ورزش همگانی برای گروه های درگیر بیماری های خاص و معلولان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. در حال حاضر، با توجه به شیوع ویروس کرونا؛ این گروه ها امکان استفاده از محیط های عمومی همچون پارک ها و باشگاه های ورزشی را ندارند، لذا نیازمند برنامه ریزی برای این قشر خاص نیز می باشیم.
وی در همین راستا افزود: بدیهی است سلامت و نشاط اجتماعی یک جامعه، نتیجه نشاط اجتماعی همه اقشار و گروه های شهروندان آن می باشد.
وی در ادامه ضمن برشمردن اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در غیر حضوری کردن برخی خدمات مورد نیاز شهروندان افزود: اقدامات این وزارتخانه در کمک به قطع زنجیره ابتلا به کرونا اثرگذار بوده و ارائه خدمات غیرحضوری شرایط خوبی را برای توسعه دولت الکترونیک فراهم آورده است.
مشاور وزیر کشور خاطر نشان کرد: به دور از موازی کاری و با هم افزایی و همفکری می توانیم پیشنهادهای کارشناسی شده و مهم در حوزه زنان و خانواده را به عنوان دستور کار اولویت دار به قرارگاه عملیاتی ارائه کنیم.
درهمین زمینه، نماینده وزارت بهداشت پیشنهاد داد، در کلیه مراکز درمانی از به کار گیری زنان باردار و شیرده در بخش های پرخطر اجتناب شود و نیز زنان شاغل که دارای فرزند خردسال و یا دارای فرد سالمند در منزل می باشند، از ظرفیت دورکاری به صورت کامل استفاده کنند.
نظری یادآور شد : همچنان باید روی ترویج شعار کارگروه با بهره مندی از ظرفیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بسیج، استانداری ها، صدا و سیما، وزارت بهداشت و تشکل های غیر دولتی مبنی بر “پرهیز از تجمع های غیر ضروری، پرهیز از دور همی های خانوادگی، رعایت فاصله اجتماعی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی”
متمرکز شویم.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: مرجع رسمی و قانونی بخشنامه ها، ستاد ملی کرونا بوده و توجه دادن پرسنل سازمانی به پیام های رسمی و متعدد به رعایت قواعد ابلاغی از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در جهت مدیریت بحران گامی موثر است.
همچنین در ابتدای این جلسه نماینده وزارت آموزش و پرورش ضمن تشریح اقدامات گفت: اجرای طرح سفیران سلامت با استفاده از ظرفیت دو میلیون و پانصد هزار دانش آموز ادامه دارد و از سامانه شاد برای انتقال پیام های کرونایی استفاده می شود. فعالیت های ورزشی برای دانش آموزان، توانمند سازی معلمان و انتقال آموخته ها به دانش آموزان در حوزه سلامت در دوران شیوع ویروس کرونا و نیز برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری دانش آموزی از جمله اقدامات شاخص وزارت آموزش و پرورش بوده است.
نماینده وزارت ورزش و جوانان نیز ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته تاکید کرد: حمایت از مجموعه های ورزشی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به صورت مستمر در دستورکار بوده و توجه به ترویج ورزش همگانی با رعایت فاصله اجتماعی، مورد تاکید می باشد.
نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه گفت: اقدامات این وزارتخانه در محورهای کمک به غیر حضوری کردن خدمات با هدف قطع زنجیره انتقال خدمات، خدمت رسانی از طریق تخصیص امکانات درمانی به بیماران مبتلا به کوید ۱۹، حمایت از مَشاغل آسیب دیده متاثر از شیوع ویروس کرونا با امهال حق بیمه برخی مشاغل و یا تقسیط جریمه و پرداخت بیمه های بیکاری، ابلاغ شیوه نامه های ستاد ملی کرونا به کلیه کارگاه ها با هدف کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دستور کار قرار گرفته است. همچنین سازمان بهزیستی نیز بسته های حمایتی شامل کمک های مالی و اقلام مصرفی بهداشتی و غذایی برای زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته است.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=71923