پژوهشگر و مؤلف کتب علوم بانکداری اسلامی گفت: هر چه قدر دستگاههای اجرایی از حوزه کتاب و کتابخوانی و طرحهای پژوهشی بیشتر حمایت کنند و خود را به فضای علمی بیشتر ملحق کنند، خیرات و برکات زیادی برای جامعه، اقتصاد کشور و آن سازمان دارد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، مصطفی شهیدی نسب در نشستی در غرفه بانک صادرات ایران در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره اهمیت ورود نهادهای مالی و بانکی به عرصه حمایت از کتاب و پژوهش، افزود: فعالیت و حمایت بانک صادرات ایران از نمایشگاه کتاب تهران قطعا موجب تاثیرات مثبتی خواهد بود. این حمایت را ارج مینهیم و با توجه به سابقه و پیشینه این بانک امید است که بتواند گامهای بزرگتری در این زمینه بردارد.
دانشآموخته مقطع کارشناسیارشد مدیریت مالی و دکتری اقتصاد اسلامی دانشگاه امام صادق علیهالسلام در این نشست با تشریح اقدامات و تالیفات خود در حوزه بانکداری اسلامی، ظرفیتهای بانکداری اسلامی در برون رفت از شبهات موجود را تبیین کرد و گفت: هر چهقدر در حوزه علمی بیشتر کار شود، راهکارهای بیشتری برای کاهش فشار بر بانکها یافت میشود.
وی با اشاره به تلاشهای مرحوم سیدعباس موسویان در تبیین و پویایی فقهی عقود بانکداری اسلامی در کاهش فشار و قضاوتهای عجولانه نسبت به نظام بانکی، افزود: این تلاشهای علمی موجب شد تا اقدامات انجام شده در قالب طرح اصلاح نظام بانکی، فشارهای زیادی از هجمه بر نظام بانکی کشور برطرف کرد.
شهیدی نسب اظهار داشت: علت پیشرفت تعداد زیادی از نهادهای مالی غربی و سایر کشورهای جهان، پیوند آنها با حوزههای پژوهشی بوده است. این بنگاهها از ارتباط با پژوهش استقبال کرده و در راستای تخصصهای ویژه خود مورد استفاده قرار دادهاند که نتایج موفقیتآمیزی داشته است.
وی از کتابهای «جامع آموزشی بانکداری اسلامی» و «تامین مالی خرد» به عنوان دو کتاب در دست چاپ خود خبر داد و گفت: آخرین یافتهها در بانکداری اسلامی با نظم و منطق جدید در این کتابها دستاوردهای جدید در این حوزه است که در اختیار علاقهمندان و فعالان صنعت بانکداری قرار خواهد گرفت.