
کیوسک خبر ـ لوله هایی که ما در خانه های خود استفاده می کنیم به طور مستقیم از طریق سینک آشپزخانه، حمام و توالت به سیستم فاضلاب متصل می شوند. حال اگر اجسامی که بزرگتر از حد معمول باشند و یا خیلی سفت بوده و قدرت آب به جا به جایی آن ها نرسد داخل لوله ها جمع شوند، باعث مسدود شدن آنها خواهند شد. بنابراین برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها و راه حل های آن، توصیه می کنیم حتما این مقاله را مطالعه نمایید.
دلیل گرفتگی لوله ها چیست؟
دلایل زیادی وجود دارند که باعث گرفتگی لوله ها می شوند که اگر از آنها آگاه پیدا کنید، می توانید از بروز این مشکل جلوگیری نمایید. بنابراین در ذیل مهم ترین دلایل گرفتگی لوله ها را برایتان لیست کرده ایم:
- اشیاء غیر محلول در آب مانند پوشک، کیسه های پلاستیکی و… که به داخل چاه توالت پرتاب می شوند، قطعا پس از مدتی باعث گرفتگی لوله ها خواهند شد.
- گرفتگی لوله ممکن است به دلیل تجمع موادی مانند دستمال توالت، دستمال مرطوب و… که در آب در فاضلاب حل نمی شوند، رخ دهد.
- تار موها و برخی مواد تمیزکننده ای که به داخل سینک آشپزخانه و چاه حمام ریخته می شوند، در لوله ها جمع شده و پس از مدتی آنها را مسدود می کنند.
- باقیمانده های غذا، روغن ها، تفاله های قهوه یا تفاله چای را هنگامی که درون سینک ظرفشویی می ریزید، باعث گرفته شدن لوله ها می شوند.
- همانطور که از مواردی که لیست کردیم مشخص است، گرفتگی لوله ها معمولاً به دلیل خطای خود ما رخ می دهد. پس بهتر است به هیچ عنوان این کارها را انجام ندهید.
چطور از گرفتگی لوله ها جلوگیری کنیم؟
گرفتگی لوله ها مشکلی دردسرساز است، بنابراین باید تلاش کنید تا از بروز این مشکل پیشگیری شود. در این قسمت از مقاله، به طور مفصل کارهایی که برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها باید انجام دهید را بررسی خواهیم کرد.
- تمیز کردن ظرف ها پیش از شستشو
قبل از اینکه شروع به شستشو کنید، حتما باید تمام ته مانده های غذا که روی ظروف باقی مانده اند را تمیز کرده و به سطل آشغال بیندازید. این کار باعث می شود مواد زائد اضافی و چربی ها در چاه سینک ریخته نشوند و در نهایت باعث جلوگیری از گرفتگی لوله ها می شود. - تمیزکاری منظم لوله ها
لوله ها باید به طور مداوم تمیز شوند. متاسفانه دسترسی به بسیاری از لوله ها وجود ندارد، اما در بسیاری از خانه ها، می توانید به لوله سینک ظرفشویی و روشویی دستشویی دسترسی داشته باشید. پس حتما باید ماهی یکبار آن ها را جدا کرده و به طور کامل تمیز کنید. شستشوی لوله های از طریق جداسازی، باعث می شود تمام مواد زائد موجود در آن خارج شوند.
اگر امکان دسترسی به لوله ها را ندارید، یک روش آسان تر به شما پیشنهاد می کنیم. ماهی یکبار مقداری جوش شیرین درون لوله بریزید و سپس آب گرم همراه با شوینده ملایم و رقیق به آن اضافه کنید. پس از نیم ساعت حدود یک لیتر آب معمولی به داخل لوله بریزید تا تمیز شود. این کار باقی مانده رسوبات و چربی ها را از لوله ها جدا کرده و باعث پیشگیری از گرفتگی لوله ها می شوند. - نصب فیلترهای مناسب
حال می خواهیم بهترین روش جلوگیری از گرفتگی لوله ها را معرفی نماییم که با انجام آن، مشکل گرفتگی لوله ها تقریبا به صفر می رسد. همانطور که میدانید، فیلترهایی وجود دارند که مخصوص چاه حمام، چاه توالت و سینک ظرفشویی طراحی و عرضه شده اند. هر چاه، فیلتر مخصوص خود را دارد که باید اندازه آن را کاملا هماهنگ کنید و محصول هم سایز تهیه کنید، چرا که در غیر اینصورت بین چاه و فیلتر فاصله می افتد و مواد زائد از آن قسمت عبور می کنند.
این فیلترها می توانند جلوی عبور ذرات بزرگتر و موها را بگیرند و از گرفتگی لوله ها جلوگیری کنند. نصب فیلترها اصلا کار سختی نیست و نیاز به تخصص خاصی ندارد، فقط کافیست آنها را بر روی چاه مورد نظر قرار دهید. فیلترهای چاه دستشویی را نمی توان پس از هربار استفاده جدا کرد و تمیز نمود، اما توصیه می شود حتما ۲ الی ۳ هفته یکبار، فیلتر را عوض کنید.
برای فیلترهای سینک ظرفشویی و حمام کار ساده تری دارید. کافیست هربار که از حمام خارج می شوید، فیلتر را در بیاورید و موها را از آن جدا کرده و به سطل زباله بیندازید. فیلتر سینک ظرفشویی را نیز هربار متوجه شدید پر شده، خارج کرده و مواد درون آن را به سطل منتقل کنید. به همین سادگی از گرفتگی لوله ها جلوگیری می شود.
چگونه گرفتگی لوله ها را باز کنیم؟
برای رفع گرفتگی لوله ها اول از همه محل اصلی گرفتگی و چاه فاضلاب را پیدا می کنیم. سپس، علت انسداد را مشخص می نماییم. هنگامی که این کار به درستی انجام شد، مناسب ترین روش را برای حل مشکل انتخاب می کنیم. این کارها نیاز به تخصص دارد و هر فردی نمی تواند آن را انجام دهد. پس بهتر است به جای استفاده از توصیه های اینترنتی که اغلب بی تاثیر هستند، همان ابتدا که متوجه گرفتگی لوله ها شدید، توصیه میشود با شرکت های معتبر خدماتی مانند لوله بازکنی اصفهان تماس بگیرید تا مشکل را در کوتاه ترین زمان ممکن برطرف کنند.
هزینه رفع گرفتگی لوله ها
قیمت رفع گرفتگی لوله ها بسته به مواردی همچون:
- بزرگی مشکل ناشی گرفتگی،
- تجهیزات مورد نیاز برای رفع آن،
- زمانی که باید برای رفع این مشکل صرف شود،
- و تعداد پرسنل مورد نیاز برای کار در کل فرآیند بستگی دارد.
به همین علت نمی توانیم در این مقاله قیمت دقیق و مشخصی را به شما عزیزان ارائه کنیم. همچنین توجه داشته باشید که هر شرکت و مجموعه لوله بازکنی، قیمت مخصوصی دارد و ممکن است تعرفه ها کاملا متفاوت باشد.
کلام پایانی
گرفتگی لوله ها مشکلی است که تقریبا همه با آن مواجه می شوند؛ اما رعایت موارد گفته شده می توانند از بروز آن جلوگیری کنند. توصیه می کنیم که انسداد لوله ها را در اسرع وقت برطرف کنید، زیرا در صورت نادیده گرفته شدن مشکل بزرگتر شده و به باقی لوله ها نیز آسیب می زند.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=260978