×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۸ فروردین , ۱۴۰۴
روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی

رئیس هیئت مدیره ومدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با رئیس دیوان محاسبات دیدار کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، مهندس عسکری مدیرعامل سازمان به همراه حجت قاسمی نماینده دیوان محاسبات و عضو هیئت نظارت سازمان، علی جمشیدی، سعید غلامی باغی و علیرضا نورنژاد اعضای هیئت مدیره با سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات دیدار کرد.

در این دیدار رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان گزارشی از اقدامات این سازمان و وضعیت تعیین تکلیف کالاها در سال ۱۴۰۳، افزود: تعیین تکلیف مستمر و جلوگیری از رسوب کالا‌ها جزو اولویت‌های سازمان است و سعی شده وظایف محوله به سازمان به بهترین نحو و در سریع ترین زمان صورت گیرد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با تشریح برنامه عملیاتی سازمان در سال جدید اظهار کرد: احصای کالا یکی از مهم‌ترین برنامه های سازمان در سال جاری است که در دستور کار قرار دارد و اجرایی خواهد شد.

وی همچنین خواستار افزایش تعامل دو دستگاه برای پیشبرد اهداف سازمان شد.

رئیس دیوان محاسبات نیز در این دیدار با اشاره به تلاش های صورت گرفته از سوی اموال‌تملیکی بر تسریع در تعیین تکلیف کالاها تاکید کرد و گفت: اقدامات نظارتی این سازمان به صورت مستمر در حال انجام است و همواره در کنار دستگاه‌ها برای پیشگیری از بروز هرگونه تخلف قرار دارد.

منبع خبر : کیوسک‌خبر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.