×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۳ فروردین , ۱۴۰۴
روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی

دکتر عبداللهی، مدیر عامل بیمه دی، در دومین روز از سال ۱۴۰۴ و همزمان با ۲۱ رمضان، سالروز شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)، به همراه مدیر کل بنیاد شهید استان مازندران و معاونان ایشان، با خانواده شهید رضا گشت نورد دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی؛ در این دیدار نوروزی، دکتر عبداللهی ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای خانواده شهید گشت نورد، ضمن حضور در منزل این شهید والا مقام، با والدین معزز ایشان گفتگو کرد.

مدیر عامل بیمه دی در این دیدار بر اهمیت همکاری و تعامل نزدیک بین بنیاد شهید و بیمه دی تاکید کرد. وی اظهار داشت: «خانواده‌های شهدا، به ویژه والدین گرانقدر، سرمایه‌های معنوی و برکت کشور هستند و ما وظیفه داریم با همدلی و تلاش مشترک، زمینه‌های ارائه خدمات مطلوب و در خور شأن این عزیزان را فراهم کنیم.»

وی افزود: «جانباز شهید رضا گشت نورد، نماد ایثار و فداکاری است و ما وظیفه داریم که یاد و خاطره این شهید بزرگوار را همواره زنده نگه داریم.»

در ادامه این دیدار، به رشادت‌ها و فداکاری‌های شهید رضاگشت نورد اشاره شد. این شهید بزرگوار در پانزدهم فروردین ۱۳۵۵ در شهر ساری متولد شد و در تاریخ ۱۳۷۴/۱۲/۰۷ در منطقه شلمچه حین پاکسازی میدان مین از ناحیه هر دو دست، دو چشم، هر دو گوش، سینه، شکم و اعضای داخلی دچار مجروحیت شد و پس از تحمل سال‌ها رنج و بیماری حاصل از مجروحیت، در سحرگاه روز هشتم تیر سال ۱۴۰۱ به درجه رفیع شهادت نائل شد.

در جریان این دیدار، مدیر کل بنیاد شهید و معاونان ایشان، ضمن ابراز سپاس و قدردانی از حضور مدیر عامل بیمه دی، بر ضرورت تقویت و گسترش همکاری‌های دو جانبه بین سازمان‌های متبوع‌شان تاکید کردند. ایشان اظهار داشتند که هم‌افزایی و تعامل مستمر بین بنیاد شهید و بیمه دی، می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات مطلوب‌تر و موثرتر به خانواده‌های معظم شهدا باشد.

منبع خبر : کیوسک‌خبر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.