بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه با حضور فعالان صنعت بیمه در ۱۳ آذر روز بیمه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمهگران ایران، سید محمد کریمی، دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران در بیست و نهمین همایش بیمه و توسعه با تبریک روز ملی بیمه به بزرگان، همکاران و بیمه گران صنعت بیمه اظهار داشت: در شرایط اقتصادی امروز کشور و با توجه به کینه دشمنان از انقلاب و کشور و همچنین موضوع تحریمهای ظالمانه، شرکت های بیمه با همکاری شبکه فروش رسالت بزرگی را در اقتصاد کلان کشور ایفا نموده اند.
کریمی ادامه داد: ارقام ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تولید حق بیمه برای سال گذشته و رقم ۱۷۰ هزار میلیارد تومانی پیشبینی شده برای امسال و پرداخت خسارت به مردم عزیز کشورمان دست آورد بیمه گران و شبکه فروش صنعت بیمه است. با این حال این ارقام جایی در برنامههای کلان کشور ندارد که از وزارت اقتصاد انتظار داریم این مساله را در نظر داشته باشند.
دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران با تاکید بر اهمیت سرمایه انسانی و مدیریت ریسک در صنعت بیمه اظهار داشت: در این صنعت باید به نخبهگزینی دست بزنیم و برای سرمایه انسانی موجود هم ایجاد انگیزه کنیم.
وی ادامه داد: گواهینامههایی که در آییننامه ۹۰ تدارک دیده شده و همچنین آموزشهایی که در سندیکای بیمهگران در دست اقدام است باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
کریمی همچنین با انتقاد از شنیدهها درباره تعیین محدودیتهای سنی جدید در صنعت بیمه، بیان داشت: این محدودیت تا قبل از جانشین پروری نه تنها لزومی ندارد بلکه موجب وارد شدن آسیب به صنعت می شود، چرا که این صنعت پویا و رو به رشد است و با صنایع دیگر متفاوت است.
دبیرکل سندیکای بیمهگران با بیان اینکه مسائل بیمه شخص ثالث حالا جای خود را به بیمهنامههای درمان داده، ادامه داد: از رقابت منفی در این صنعت باید پرهیز کرد. مباحث اتکایی و کنسرسیومی را باید بیشتر مورد توجه قرار دادو مانند همه جای دنیا باید ریسکها را تقسیم کرد.
وی ادامه داد: به دلیل تحریمها حالا این ریسکها در داخل کشور تقسیم میشود. صنعت بیمه در حال حاضر معادل ۵۰۰ میلیارد دلار ریسک را در داخل کشور پوشش داده و تا به حال یک روز هم کشور بدون بیمهنامه نمانده است.
کریمی در توصیف اهمیت کار بیمهگران درحل مسائل جامعه ادامه داد: پیش از این اگر تصادفی رخ میداد طرفین حتی وارد درگیری میشدند و علاوه بر تصادف پروندههای دیگری هم باز میشد اما حالا با تکیه بر خدمات بیمهگران بعد از تصادف طرفین با یکدیگر همدلی هم میکنند.
وی با انتقاد از اخذ عوارض ناعادلانه از صنعت بیمه اظهار داشت: صنعت بیمه ۱۰ درصد از عوارض بیمههای شخص ثالث را به وزارت بهداشت و درمان پرداخت میکند که متاسفانه نظارت جدی بر عملکرد این بودجه وجود ندارد و گزارش متغنی به صنعت بیمه ارایه نمیشود.
دییرکل سندیکای بیمهگران ادامه داد: برخی شنیدهها از اخذ یکهزار میلیارد تومان عوارض از صنعت بیمه برای سال آینده حکایت دارد. این رقم هیچ منطقی ندارد و میتواند باعث بالا رفتن قیمت بیمهنامههای شخص ثالث و کاهش ضریب نفوذ آن شود.
کریمی با انتقاد از تفکر جزیرهای بعضی از سازمان های عمومی و دولتی اشاره کرد و تاکید نمود در امورات تامین اجتماعی و مالیاتی انتظار و توقع مساعدت و کمک در اجرای مناسب قوانین را داریم.
وی همچنین با بیان اینکه خودروسازان فقط به خودشان فکر میکنند، اظهار کرد: خودروسازان تصور میکنند حق بیمههای دریافتی از صنعت بیمه جزو منابع مالی آنها است در حالیکه می بایست حق بیمه دریافتی از مردم بابت خودروهای صفر در اولین فرصت به شرکت های بیمه پرداخت شود.
در پایان دبیرکل سندیکای بیمه گران ضمن تشکر از رئیس محترم جمهور، وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل محترم بیمه مرکزی، اعضای هیئت عامل جوان و فرهیخته بیمه مرکزی، مدیران و کارشناسان شرکت های بیمه و نمایندگان عزیز شبکه فروش، آرزو کردند که صنعت بیمه پس از لطف خدای متعال مشمول حمایت، پشتیبانی و مساعدت مقامات و مسئولین خادم کشور قرار گیرند.