×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی غله و خدمات بازرگانی استان تهران؛عباس ارشدی کیفیت و سلامت آرد های تولیدی کارخانجات  استان را مطابق استاندارهای ملی دانست و گفت: کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان تهران به منظور بررسی کیفیت و سلامت آرد تولیدی کارخانجات بصورت مستمر، ماهانه نسبت به نمونه برداری از خطوط تولید و محصول نهایی کارخانجات آرد اقدام می کنند.

ارشدی  افزود: نتایج آنالیز آردها در سال جاری نشان می دهد کیفیت آرد تولید کارخانجات استان مطابق با استانداردهای ملی شماره 103-a ( ویژگیهای آر د گندم ) و ۲۳۹۳ (ویژگیهای میکروبیولوژی فرآورده های آردی) است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.