به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی غله و خدمات بازرگانی استان تهران؛عباس ارشدی کیفیت و سلامت آرد های تولیدی کارخانجات استان را مطابق استاندارهای ملی دانست و گفت: کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان تهران به منظور بررسی کیفیت و سلامت آرد تولیدی کارخانجات بصورت مستمر، ماهانه نسبت به نمونه برداری از خطوط تولید و محصول نهایی کارخانجات آرد اقدام می کنند.
ارشدی افزود: نتایج آنالیز آردها در سال جاری نشان می دهد کیفیت آرد تولید کارخانجات استان مطابق با استانداردهای ملی شماره 103-a ( ویژگیهای آر د گندم ) و ۲۳۹۳ (ویژگیهای میکروبیولوژی فرآورده های آردی) است.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=28034