×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
سلامت، صلابت و سختکوشی در همه ی ارکان شرکت دخانیات به ویژه بخشهای تامین، تولید و فروش صنعت دخانیات ایران وجود دارد

به گزارش کیوسک خبر به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت دخانیات ایران، دکتر رضوی ضمن حضور در جلسه شورای اداری دخانیات استان خراسان رضوی افزودند، در دو سال اخیر در کلیه بخش های شرکت کارهای بسیار خوبی به وقوع پیوسته و به ویژه در ارتباط با انگیزش کارکنان و کمک به معیشت آنان پرداخت های نقدی و غیر نقدی شایان توجهی صورت گرفته و فضای آرامش بخشی در شرکت حاکم شده است که در این بین وظیفه مدیران شرکت در تداوم و استمرار این جوّ مثبت سازمانی دو چندان است. ایشان در ادامه افزودند،

امروزه مدیران شرکت دخانیات ایران بایستی دِین خود را به نظام، سهامداران ، کارکنان و خانواده محترم آنان ادا کنند و با تلاش شبانه روزی خود در سربلندی صنعت دخانیات قدم‌های راسخ و محکمی را بردارند.

در بخش دیگر نشست شورای اداری دخانیات استان خراسان رضوی، دکتر افضلی مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره ، موفقیت شرکت دخانیات را مرهون همراهی و همدلی هیئت‌مدیره، معاونین، مدیران و همه‌ی کارکنان سختکوش شرکت دانسته و اشاره کردند: در اوایلِ قبول مسئولیت شرایط شرکت عادی نبود، با پذیرش این واقعیت و با برگزاری جلسات منظم و هفتگی در زمینه های تامین ، تولید و فروش، بسیاری از کاستی هایی را که در طول سال‌های قبل ایجاد شده بود برطرف و جبران نمودیم.

دکتر افضلی اشاره کردند : خوشبختانه در این مجموعه نیز همانند سایر واحدها ، احساس سرزندگی ، شادابی، نشاط و امید به آینده را به خوبی احساس می کنم و در این برهه‌ی زمان و فارع از همه ی افزایش های عددی و شاخص های کمّی، اعتماد به نفس و روحیه بالا و احساس تشخّص در بین کارگران شرکت برای من از بقیه شاخص ها مهم تر است.

ایشان خاطرنشان ساخت: ما امروز قصد گرفتن سهم بازار نداریم، بلکه قصد پس گرفتن سهم از دست رفته‌ی خود در سنوات گذشته را داریم و به واقع این صنعت با صدسال قدمت و افتخار در کشت، تولید و فروش کالای دخانی و زیرساخت های تولیدی، نباید نادیده گرفته شود، متاسفانه در مقاطعی مدیران شرکت این تصور را داشتند که چنانچه تعداد کارگران را کمتر نمایند مشکلات شرکت ‌دخانیات حل می شود اما امروز می‌بینیم که با کاهش چشمگیر کارگران در یک دهه اخیر نه تنها مشکلات شرکت‌ حل نشد، بلکه برعکس معضلات اساسی تری نیز به جهت فقدان نیروی انسانی متخصص و ماهر به مشکلات افزوده شد.

دکتر افضلی در ادامه بیان داشتند: شرکت دخانیات ایران در دو سال اخیر بدون دریافت هرگونه تسهیلات بانکی و اخذ امتیازات حاکمیتی توانست روی پای خود بایستد و اگر تحریم که به زعم من “تروریسم اقتصادی” است، اتفاق نمی‌افتاد و ویروس منحوس کرونا بر کشور تحمیل نمی شد، امروز شرکت را در جایگاه بهتر و بالاتری می دیدیم ولی با وجود همه ی این مشکلات، خوشبختانه چراغ همه سالن‌های تولیدی مجتمع ها در سراسر کشور روشن و دفاتر فروش و بازاریابی محصولات شرکت دخانیات ایران پر رونق است.

وی اشاره کرد: همانطور که همه‌ی ما میدانیم با شعار و حرف زدن نمی‌توان یک بنگاه مهم تولیدی و اقتصادی را اداره کرد، تدبیر و برنامه باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد تا بتوان از گذرگاه‌های سخت و طاقت فرسا عبور کرد، در طول دو سال اخیر تمام تلاش ما این مهم بود که در این چارچوب حرکت کنیم و امروزه می بینیم به خاطر همین رویکرد برنامه محوری بود که این تحولات و تغییرات به وقوع پیوست و

کارخانجات تولیدی اصفهان، خوی، گلستان، گیلان و مازندران با پایمردی و همت کارگران شریف به چرخه تولید بازگشتند و سود ده شدند.

دکتر افضلی با بیان اینکه بی شک امروز بزرگترین مطالبه گران این صنعت برای افزایش توفیقات، خودِ همکاران هستند، افزودند، امروز شرکت دخانیات در تامین سیگارِ بازار مصرف کشور عملاً مشکلی ندارد و دغدغه شرکت تامین نیاز بازار نیست، بلکه ایجاد، حضور و تامین نیازهای جدید برای بازار است، بازار دخانیات در ایران رقابتی است لذا هم روش توزیع باید متنوع باشد، هم در طبقات مختلف کیفیتی و هم تولیدات متنوع باید داشته باشیم و پویایی را در طبقات مختلف تجربه کنیم.

ایشان برندسازی را چشم انداز شرکت در سالهای پیش رو دانستند و گفتند: در کنار تولیدات جدید و با کیفیت که به زودی عرضه خواهند شد، بایستی سیستم‌های پخش و فروش انحصاری را همانند شرکتهای تولید کننده ی شوینده ها و خوراکی ها در برنامه های خود داشته باشیم که در این خصوص شرکت دخانیات با ایجاد و توسعه سیستم توزیع مویرگی گام اول را به درستی برداشته است.

وی در ادامه اظهار داشتند: در فضای رقابتی باید به صورت لحظه ای بازار را رصد کنیم و مطابق با قواعد کسب و کار منعطف باشیم.

ایشان افزودند، با راه‌اندازی دو خط جدید سیگارت سازی در مجتمع‌های تهران و آذربایجان غربی پس از ۵ سال وقفه و انتظار و تولید مشارکتی با یک شرکت مطرح خارجی، می‌توانیم دوباره شرکت دخانیات را به نقطه های اوج خود برسانیم.

دکتر افضلی در ادامه در ارتباط با بازار دخانی در استان خراسان رضوی خاطرنشان ساخت: بازار دخانیات استان خراسان را باید چند وجهی و سبد مصرف دخانی آن را تخصصی ببندیم و مختصات مصرف استان را در نظر بگیریم. این استان بسیار بزرگ است و با مسافران فراوان و متنوعی که برای زیارت به مشهد مقدس می آیند، می توان نیازهای آنان را برآورده نماییم. ایشان در خصوص توزیع مویرگی در کشور بیان داشتند، امروزه پخش کالای دخانی در کانال مویرگی کاملا مکانیزه و در سامانه های شرکت انجام می پذیرد و باید با رعایت حقوق ویزیتورها و تقویت پورسانت ها و بررسی مشکلات و معضلات آن، بتوانیم پویایی خود را در سرویس دهی به مشتریان و خرده فروشان حفظ و توسعه بدهیم .

ایشان اشاره کردند: باید کمیته‌ای متشکل از مدیریت بازاریابی و مدیریت فروش شکل بگیرد تا نسبت به حل برخی مشکلات جزئی فروش در استانها اقدام و ضمن نظارت بر فرآیند فروش، آموزش های لازم را برای توزیع مویرگی فراهم نمایند. ایشان ادامه دادند، تیم های آموزشی و راهبری باید به طور منظم به استان‌ها سرکشی و گزارش آن را به صورت هفتگی برای تصمیم‌گیران در حوزه ستادی ارسال نمایند، با این فرآیند می توانیم امیدوار باشیم که شبکه توزیع پویا و روزآمدی را با کمترین نقص و ایراد بنیان نهاده ایم، که عواید آن برای شرکت سالها ماندگار خواهد ماند .

مدیر عامل شرکت دخانیات در بخش دیگری از سخنانشان گفت: در منطقه بقمج در خراسان سالانه مقادیر قابل توجهی تنباکو خریداری می‌کنیم و چندصد کشاورز از این طریق ارتزاق می نمایند، ولی متاسفانه قانون جدید مجلس و افزایش حدود ۴۰۰ درصدی به مالیات تنباکو ، اشتغال کشاورزان و خرید تنباکو های سنتی را با مخاطره جدی روبرو ساخت که در این ارتباط مکاتبات زیادی را با مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر دخانیات کشور، مجلس شورای اسلامی و … انجام دادیم که امیدواریم مراجع فوق الذکر قدم‌های مثبتی را در حل این مسأله بردارند.

دکتر افضلی در پایان سخنان شان در جلسه شورای اداری خراسان رضوی ضمن تشکر از همت والا، تلاش و سخت‌کوشی همه کارکنان شرکت دخانیات ایران اشاره کردند، امیدواریم چراغ امید در شرکت دخانیات ایران بین کارکنان همچنان روشن بماند و ما هم تلاش خواهیم کرد تا در سال های پیش رو با استفاده از این امید و انگیزه به عنوان بزرگترین سرمایه معنوی پیشرفت و ترقی، شرکت دخانیات را به جایگاه واقعی خود برسانیم.