به گزارش کیوسک خبر به نقل از ستاد خبری دومین همایش و نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، حجت اله صیدی در پنل تامین مالی از طریق بخش خصوصی و نقش بانکها در توسعه صنعت پتروشیمی در دومین رویداد حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی به ریاست جعفر ربیعی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس برگزار شد، گفت: واقعیت این است که سیستم بانکی کشور تجربه بسیار خوبی از همکاری با صنعت پتروشیمی دارد، هم چهار بانک حاضر در این رویداد و هم سایر بانکهایی که در اینجا حاضر نیستند.
وی افزود: صنعت پتروشیمی پتانسیلهای زیادی دارد و البته برکات زیادی هم برای کشور دارد و بخصوص در این دو سه سال که فشارهای اقتصادی به اوج رسیده بود، صنعت پتروشیمی نقش بسیار مهم در ارزآوری برای کشور داشت.
مدیرعامل بانک صادرات اضافه کرد: صنعت پتروشیمی را شاید بتوان تنها صنعتی دانست که اگر در یک بانک بخواهیم انواع و اقسام ابزارهای تامین مالی را تعریف کنیم، صنعت پتروشیمی واجد همه اینها میشود.
وی با تشکر از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هلدینگ خلیج فارس، سازمان منطقه آزاد کیش ، شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی برای برگزاری این همایش و نمایشگاه، پیشنهاد کرد در پایان برگزاری این دوره از رویداد یک بیانیه پایانی اجرایی و الزامآوردر حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی صادر شود و طرفین برای اجرای آن تلاش کنند.
صیدی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به چالشهای پیش رو در چند ماه آینده کشور در فضای سیاسی و بینالمللی، اظهار داشت: این چالشها روی کار شرکتهای پتروشیمی، بازار آنها و هم تامین مالی ممکن است تاثیر بگذارد همچنان که سایر کسب و کارها متاثر از فضای انتخابات و شرایط بینالمللی است و این اتفاقی که در همه دنیا میافتد و مختص به کشور ما نیست.
مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به سخنان روز گذشته ربیعی مبنی بر اینکه اگر ما یک ماموریت داشته باشیم، آن توسعه کشور است،اظهار داشت: این حرف بسیار درست است و با توجه به اینکه صنعت پتروشیمی یک صنعت پیشران است و همچنین تجربه موفقی که بانکها در همکاری با یکدیگر برای سرمایهگذاری و حل مشکلات داشتند، پیشنهاد میکنم برنامه پنجساله مشترک و راهبردی پنجساله بین سیستم بانکی و صنعت پتروشیمی با محوریت هلدینگ خلیج فارس و بانکهای فعال در این صنعت هر چه زودتر تدوین شود.
وی تاکید کرد: برای افزایش ظزفیت تولید صنعت پتروشیمی با یک برنامهریزی راهبردی، میتوان کاری کرد که حرکت در مسیر توسعه کشور تحت تاثیر گمانهزنیها برای تغییرات انجام نگیرد و حتی در صورت تغییرات هم با وجود یک برنامه دقیق و راهبردی این مسیر برای توسعه کشور ادامه پیدا کند.