×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
ضرورت تقویت معنویات و ارتباط مردم با دعا در جامعه

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، علیرضا بکایی مسئول اجرایی بخش مداحی مسابقات اسراء در اختتامیه دهمین دوره مسابقات قرآنی تلویزیون اسراء، “استعداد یابی قرآنی کل کشور” که عصر جمعه یازدهم تیر در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ تقویت دعا میان مردم را در شرایط شیوع بیماری کرونا ضروری دانست و گفت: نجوای دعاهای مختلف از اهل بیت در کانون گرم خانواده و در جامعه سبب گسترش معنویات در جامعه می شود.

مسئول اجرایی بخش مداحی مسابقات اسراء نجوای دعاهای اهل بیت را به عنوان ذخیره ای از ائمه معصومین یاد کرد و اظهار داشت: با نجوای دعا می توانیم خود را به خداوند نزدیک کرده و طلب مغفرت کنیم.

علیرضا بکایی با بیان این که مردم باید با دعا بیشتر مانوس شوند و انس با قرآن را نیز در جامعه افزایش دهیم، افزود: با بهره گیری از ظرفیت های رسانه ملی در راستای تشویق عموم مردم به دعا خوانی می توانیم گام های موثری در این زمینه برداریم.

به گفته بکایی ضمن این که دعا مهجور است از جایگاه خاصی نیز برخوردار بوده و یکی از مسیرهای تامین نیاز معنوی انسان ها محسوب می شود.

وی بیان داشت: خداوند بیش از ۷ بار در ارتباط دعا با ادبیات مختلف در قرآن اشاره داشته است.

مسئول اجرایی بخش مداحی مسابقات اسراء با تاکید بر این که در جزیره کیش ظرفیت ارزشمند و استعداد قرآن خوانی وجود دارد و مدیریت درد آشنا و متدین این سازمان اهتمام ویژه ای به این حرکت نورانی داشتند گفت: با اختصاص فضایی مناسب برای نجوای دعا در کیش می توانیم نسبت به افزایش معنویات اقدام کنیم.

علیرضا بکایی فضای معنوی منطقه آزاد کیش را که از تشکل های مذهبی خوبی برخوردار است؛ نوید بخش حرکت مناسب، جامع و نورانی در جزیره کیش عنوان کرد.

بکایی با بیان این که در استعدادیابی جوانان سطح کشور کم توجهی شده گفت: اگر به استعداد یابی توجه ویژه می شد؛ مسئولان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش و رسانه ملی می توانستند از چهره های دیگری نیز به این مسابقه دعوت کنند.

به گفته بکایی در حوزه دعا و برخی از دعا خوانی هایی که در این برنامه اجرا داشتند بسیار قوی تر از گذشته ظاهر شدند از این رو برگزاری چنین برنامه های ارزشمندی در حوزه قرآن و دعا خوانی می تواند زمینه شناسایی و استعدادیابی جوانان در این حوزه را فراهم کند.

محمدحسن معطری قائم مقام شبکه قرآن و معارف ضمن تشکر و قدردانی از والدین کسانی که موفق به ساحت قرآن و اهل بیت شدند به کلام گوهر بار امیرالمونین(ع) اشاره داشت و افزود: والدین این عزیزان تحت تاثیر کلام امیرالمومنین هستند و فرزندان خود را راهنمایی، تعلیم و تربیت دادند که به این حوزه ورود کنند و ارتباط فرزندان خود را با قرآن کریم افزایش دهند.

براساس اعلام داوران این مسابقه نفر اول تلاوت تقلیدی از استاد عبدالباسط، امیرعلی ناصری در گروه سنی زیر ۱۶ سال، نفرات اول تلاوت تقلیدی از استاد مصطفی اسماعیل، داود سدری در گروه زیر ۱۶ سال و مهدی آقاجانی در گروه سنی بالای ۱۶ سال و نفر اول تلاوت تقلیدی از استاد منشاوی شامل ابوالفضل نجالو در گروه سنی زیر ۱۶ سال و یونس شاه مرادی در گروه سنی بالای ۱۶ سال معرفی شدند.

نفرات اول در بخش اجرای برنامه‌های معارفی نیز در گروه خواهران: آمنه صادقی در گروه سنی بالای ۱۶ سال و زینب قنواتی در گروه سنی زیر ۱۶ سال و در بخش آقایان نیز محمد امین قناد در گروه سنی بالای ۱۶ سال و سید محمد علی فتاحی در گروه سنی زیر ۱۶ سال بودند.