کیوسک خبر ـ علی محمد نمازی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری امسال در شرایط ویژه تری برگزار می شود، اظهار کرد: شرایط کشور سخت شده و مردم هم نارضایتی داشته و علایمی از حضور پرشور در انتخابات و تغییر شرایط در برگزاری انتخابات هم دیده نمی شود. مطالبات و انتظارات مردم از رییس جمهور آینده هم زیاد است، زیرا حملات اصولگرایان به دولت روحانی با هدف نهایی کوبیدن اصلاح طلبان، انتظارات را بالا برده است.
وی با اشاره به اینکه به نتیجه نرسیدن برجام می تواند شرایط کشور را سخت تر کند، تصریح کرد: هرکس می خواهد رییس جمهور شود باید بداند چه شرایط سختی در انتظارش هست. از سویی برخی معتقد هستند که رییس جمهور اختیار کافی ندارد، اما می بینیم از همین حالا چه رقابت ها و حتی تخریب هایی برای انتخابات به راه افتاده است. سوال این است اگر رییس جمهور اختیار کافی ندارد، چرا این همه رقابت وجود دارد و اگر اختیار کافی دارد چرا برای مردم به اندازه کافی کار نمی شود؟
این فعال سیاسی درباره تبعات کاندید نشدن سیدحسن خمینی در انتخابات، اظهار کرد: با آمدن سیدحسن خمینی و ابراهیم رئیسی یک انتخابات رقابتی و در راستای فرمایشات مکرر رهبری شکل می گرفت، اما الان یک طرف موازنه به هم خورده است. البته تحلیل من این است که احتمالا به ابراهیم رئیسی هم گفته شود که وارد انتخابات نشود، ولی به هر حال کار برای اصلاح طلبان سخت می شود زیرا آنها با مطرح کردن نام سیدحسن خمینی در واقع این پیام را داده بودند که کاندیدایی از خود ندارند و حالا در نبود او، دست آنها خالی می شود. از سویی دیگر در نبود سیدحسن خمینی، دستیابی به اجماع میان اصلاح طلبان راحت نخواهد بود.
به گزارش آرمان ملی انلاین به نقل از ایلنا، نمازی در پایان گفت: من نمی دانم نهاد اجماع ساز چگونه به گزینه نهایی خواهد رسید و این کار به کجا می رسد اما نظر شخصی من این است که در شرایط موجود ابتدا محسن هاشمی و سپس محمد جواد ظریف و اسحاق جهانگیری شانس بیشتری برای تبدیل شدن به گزینه نهایی اصلاح طلبان دارند. محسن هاشمی استعداد و کارایی لازم برای ریاست جمهوری را دارد، اما ظریف کاندیدی استیجاری خواهد بود و سبد رای جهانگیری هم به دلیل حضور در دولت روحانی ضعیف شده است.شاید هم اصلاح طلبان گزینه های جدیدی را مطرح کنند.