×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، طبق نتایج گزارش پژوهشی بررسی تاثیر شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد جهان، شرایط بحرانی حاصل از بیماری کووید-۱۹، ضرورت اتحاد کشورهای جهان در پاسخ فوری و هماهنگ برای متوقف ساختن روند انتقال ویروس و پایان دادن به همه‌گیری آن و جلوگیری از روندهای مشابه در آینده را می‌طلبد.

 در چنین شرایطی، دولت‌ها به جهت تأمین خانوارها و کارگران آسیب‌پذیر، اقدام به طراحی سیاست‌های مالی و پولی مانند اجرای بیمه‌های سلامت و بیکاری و حمایت از کسب‌وکارهای در معرض ورشکستگی نموده‌اند. اجرای این سیاست‌های حمایتی توسط دولت‌ها، نیازمند منابع مالی عظیمی است، که اغلب کشورهای در حال توسعه به تنهایی از پس هزینه‌های آن برنمی‌آیند. در همین راستا، نقش کشورهای توسعه‌یافته و شکل‌گیری اتحاد جهانی برای مقابله با این بحران، مفهوم پیدا می‌کند تا به این وسیله، تأثیر اقدامات چندین برابر شود.

 در واقع، بحران کووید-۱۹، می‌تواند مدیریت اقتصاد جهان را به سمت متفاوتی سوق دهد. به این منظور، کلیه اقدامات کشورها در طول و بعد از بحران باید با تمرکز بر ایجاد اقتصاد و جوامع برابر، فراگیر و پایدار در مقابل اپیدمی‌ها، تغییر اقلیم و بسیاری از چالش‌های جهانی دیگر باشد که لازمه آن همبستگی جهانی است.

 در نهایت می‌توان بیان کرد، در صورتی که ریسک‌های پیش‌بینی‌شده، تحقق یابند و رشد اقتصادی برای یک دوره طولانی کاهش یابد، اقدامات چندجانبه و هماهنگ بین‌المللی برای اطمینان از سیاست‌های بهداشتی مؤثر، اقدامات کنترلی، حمایت از اقتصادهای کم‌درآمد و افزایش هزینه‌های مالی، مؤثرترین ابزار برای بازگرداندن اعتماد و حمایت از درآمد افراد، خواهد بود.

برای دسترسی به متن کامل گزارش به لینک زیر مراجعه نمایید:

http://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4946/Articles/view/14643/1207

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.