×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، حسین عزیز طائمه سرپرست شعبه ایران شرکت ام ام ایی (MME) افزود: علاوه بر معرفی و استفاده از این تکنولوژی ایرانی در داخل کشور، دیگر کشورها همچون روسیه و عمان علاقمند به امضاء قرارداد همکاری برای استفاده از تکنولوژی فوق هستند.
وی با اشاره به مزیت های این تکنولوژی، گفت: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های فناوری پِرِد، کاهش مصرف انرژی از جمله آب، برق و گاز است که تا ۲۰ درصد نسبت به سایر فناوری‌ها کاهش داده است.
سرپرست شعبه تهران شرکت ام ام ایی ادامه داد: از نظر کیفی نیز تولید واحدهایی که با فناوری پرد راه‌اندازی شده‌اند، مرغوب‌تر از سایر فناوری‌های مشابه است.
عزیر طائمه با بیان اینکه این فناوری تا ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن نیز قابلیت ارتقا دارد، عنوان کرد: تمام واحدهایی که با فناوری پرد در ایران راه‌اندازی شده‌اند ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال را دارند.

چین؛ مشتری خارجی تکنولوژی ایرانی
سرپرست شعبه تهران شرکت ام ام ایی افزود: برای چین یک کارخانه ۳۰۰ هزار تنی را به روش فناوری پرد طراحی کرده‌ایم که تمام تجهیزات آن در داخل ایران ساخته و به کشور چین صادر شده است.
وی گفت: این پلنت براساس “هات ‌بریکت” و “کوره داغ” است. در پلنت چین کوره آن را نصب کرده‌ایم که تا پایان امسال راه‌اندازی می شود.
این گزارش می افزاید، فناوری پرد روشی بهینه‌سازی شده برای تولید آهن‌اسفنجی است که در سال ۲۰۰۶ میلادی تثبت جهانی شده است. این فناوری با عنوان PERED (Persian Reduction)، در آلمان و تحت لیسانس شرکت ایرانی MME به ثبت رسیده است.
فناوری «پرد» از هفت طرح فولادسازی در کشور، تاکنون در ۴ طرح شامل فولاد شادگان، فولاد میانه، فولاد نی‌ریز و فولاد بافت اجرایی و راه‌اندازی شده است.
شرکت MME از مجموعه های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.