به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در راستای تعامل و همکاری در اجرای نسخه نویسی الکترونیک، مدیر درمان تامین اجتماعی و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی دیدار کردند.
دکتر حسنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده درخصوص نسخه الکترونیک گفت: اجرای نسخه الکترونیک بسیاری از مشکلات بیماران را حل و موجب راحتی و آسایش بیماران را فراهم می کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی نیز با اشاره به مشکلات برنامه نسخه الکترونیک افزود: اعتقاد راسخ داریم که نسخه الکترونیک بصورت کامل اجرا شود، چرا که اجرای کامل این پروژه باعث مدیریت بهینه منابع بخش درمان و به نفع بیماران است.
دکتر اسمعیل زاده مدیر درمان تامین اجتماعی استان آذربایجان غربی نیز در این دیدار ضمن تشریح اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در اجرای نسخه نویسی الکترونیک گفت: اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیک طی سالهای اخیر جزو الزامات بوده و در این راستا سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر از سال ۱۳۹۹ با توقف چاپ دفترچه های کاغذی بطور رسمی وارد این مقوله شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان آذربایجان غربی در ادامه افزود: در ابتدای آغاز طرح مشکلاتی وجود داشت که خوشبختانه با حمایت مدیر عامل سازمان و همکاری واحد فنی و پشتیبانی این مشکلات روز به روز رفع و سیستم بروز رسانی و بهتر می شود و امیدواریم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی این مشکلات به حداقل برسد.
دکتر اسمعیل زاده با اشاره به مزایای نسخه نویسی الکترونیک گفت: در صورت اتصال سیستم HIS بیمارستانهای دانشگاهی به API سازمان پرداخت ۱۰ درصد صورتحساب های بیمارستان بدون نیاز به مدارک بصورت بر خط انجام خواهد شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به طرح های متنوع حمایتی سازمان تأمین اجتماعی در حوزه درمان گفت: به منظور ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی مناسب و کاهش هزینه های درمانی بیمه شدگان طرح های متنوع حمایتی در حال اجرا است که بر پایه این طرح ارائه خدمات درمانی در بخش بستری در شهرهایی که سازمان فاقد بیمارستان ملکی برای تمامی بیمه شدگان و در شهرهایی که دارای بیمارستان ملکی است برای افراد بالای ۶۵ سال بصورت رایگان انجام می شود.