×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت؛ حیدرعلی نصر افزود: در آخرین ارزیابی کیفیت انواع نان سنگک، بربری، تافتون و لواش که در خرداد ماه انجام شد، نان سنگک نمره کیفیت ۸۶/۱۸، نان بربری نمره ۸۷/۸۲، نان تافتون نمره ۸۶/۱۱ و نان لواش نمره ۸۶٫۴۰ را به خود اختصاص دادند که نسبت به میانگین ماه گذشته (اردیبهشت)که ۸۶٫۲ درصد بوده، افزایش کیفیت دارد.

نصر اظهار کرد: کیفیت نان کشور در هر ماه از نمونه‌های نان استخراج می‌شود، که در خرداد ماه ۷۸۱ عدد از انواع نان سنتی توسط ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان‌ها با استانداردهای نمونه‌گیری، نمونه برداری شده و پس از آزمایش، نمره‌های کیفی آن به مرکز ارسال شده‌است.

وی روش نمونه‌برداری و انجام آزمون را برای سنجش کیفیت را استاندارد شماره ۲۶۲۸ نان‌های سنتی اعلام کرد.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.