×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

صنعت بیمه در بهبود فضای کسب و کار آحاد جامعه و به ویژه فعالان اقتصادی، پیشتاز است و در مولفه هایی نظیر ثبات اقتصادی، توسعه سرمایه گذاری و تجهیز منابع کشور نقش غیرقابل انکاری دارد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس مجید بهزادپور که در همایش ملی بیمه و توسعه سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: تقویت نگاه بلندمدت به بازارهای مالی و مدیریت ریسک های متنوع اقتصادی با روش ارتقای سطح ایمنی و همچنین کاهش فعالیت های خطرآفرین از دیگر ماموریت های صنعت بیمه به شمار می رود.
رئیس کل بیمه مرکزی با تبریک روز ملی صنعت بیمه و قدردانی از حضور حداکثری بیمه گران، پیشکسوتان، مسئولان و مدیران صنعت بیمه و همچنین اصحاب رسانه در این همایش، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ میزان حق بیمه تولیدی صنعت بیمه بالغ بر یکصد و پانزده هزار میلیارد تومان است که ۶۵ هزار میلیارد آن صرف پرداخت خسارات و مابقی آن در بخش های مولد اقتصادی سرمایه گذاری شده است.
مهندس بهزادپور با اشاره به آخرین دستاوردهای صنعت بیمه کشور از تولید حق بیمه هفت هزار میلیارد دلاری در دنیا خبر داد و اظهار داشت: از مجموع حق بیمه تولیدی در جهان قریب به ۴ هزار میلیارد دلار آن مربوط به بیمه های غیر زندگی است که حدود پنجاه درصد آن به بخش درمان اختصاص دارد.
رئیس شورای عالی بیمه با تاکید بر نقش صنعت بیمه در افزایش تولید ناخالص ملی ابراز امیدواری کرد که صنعت بیمه کشور در این حوزه بیش از پیش تلاش کند.
وی اشتغالزایی پایدار را از دیگر دستاوردهای صنعت بیمه ارزیابی کرد و افزود: علاوه بر کارآفرینی صنعت بیمه به صورت غیرمستقیم، در حال حاضر ۳۶ شرکت بیمه با حدود ۲۰۰هزار نیروی انسانی در بخش های شبکه فروش، کارگزاری ها، بازاریابی و ارزیابان خسارت در کشور فعالیت می کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سخنان خود از ضریب نفوذ دو درصدی صنعت بیمه در کشور خبر داد و افزود: حق بیمه سرانه در ایران به نسبت منطقه از شرایط قابل قبولی برخوردار است و با برنامه ریزی های صورت گرفته این آمار روند رو به رشدی را تجربه خواهد کرد.
وی اعلام کرد: در حال حاضر مجموع سرمایه تحت پوشش صنعت بیمه کشور تنها در زمینه ریسک های بزرگ نظیر: سیل، زلزله، حمل نقل هوایی، زمینی و دریایی، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها حدود ۵۰۰ میلیارد یورو است که عدد قابل تامل و چشمگیری به حساب می آید.
رئیس شورای عالی بیمه، سهم بخش غیردولتی از بازار بیمه کشور را بالغ بر ۷۵ درصد عنوان کرد و گفت: حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در هفت ماه نخست سال جاری با رشد ۶۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مرز ۹۷ هزار میلیارد تومان گذشته است.
سکاندار نهاد ناظر صنعت بیمه با اعلام آخرین آمار از رانندگان تحت پوشش بیمه شخص ثالث از پرداخت خسارت به یک میلیون و ۴۶۰ زیاندیده اشاره کرد و گفت: نزدیک سه هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان بابت خسارت های مدنی مربوط به حوادث فاقد مقصر نیز از سوی صنعت بیمه پرداخت شده است.
مهندس مجیدبهزادپور با برشمردن آخرین وضعیت بیمه های درمان در کشور، اظهار داشت: صنعت بیمه در سال گذشته بالغ بر ۲۲ هزارمیلیارد تومان خسارت به زیاندیدگان پرداخت کرده که این رقم غیر از مبالغی است که از محل حق بیمه های شخص ثالث در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
گفتنی است صنعت بیمه در سال ۱۴۰۰ بیش از ده هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخت کرده که ارزش روز آن بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان است.
وی ۲۸ میلیون بیمه نامه در رشته بیمه های زندگی را از نشانه های توسعه پایدار در صنعت بیمه کشور دانست و گفت: با توجه به این آمار می شود ادعا کرد که صنعت بیمه در کنار پرداخت خسارت، نقش مهمی دز تامین مالی کشور ایفا می کند و می تواند با سرمایه گذاری های هدفمند به رشد شاخص های اقتصادی کمک کند.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سخنان خود در این همایش از پیشگامی صنعت بیمه در مقابله با تحریم های ظالمانه به عنوان یک دستاورد ویژه نام برد و افزود: به رغم تحریم های گسترده هیچ یک از ریسک های کوچک و بزرگ در کشور از پوشش بیمه ای بی نصیب نمانده است.
رئیس شورای عالی بیمه با قدردانی از هم افزایی قوای مقننه و مجریه در خصوص مدیریت ریسک و حمایت از صندوق بیمه حوادث طبیعی از اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان توسط دولت خبر داد و میزان منابع این صندوق را بالغ بر ۵۲۰۰ میلیارد تومان دانست.
مهندس بهزادپور از صدور پروانه های فعالیت بر پنج شرکت جدید در حوزه های اتکایی و زندگی خبر داد و افزود: محوریت دانش بنیان ها و بهره گیری از توان علمی و قدرت ابتکار نوآوران کشور برای تحقق راهبردهای صنعت بیمه ضروری به نظر می رسد.
وی در پایان از پیاده سازی شیوه نظارت هوشمند، اجرای پروژه ارزیابی آنلاین خسارت موسوم به بیمانی، ایجاد نظام بیمه های تکافل، ایجاد زمینه قانونی برای انتشار اوراق بهادار بیمه ای، طرح تعمیم پوشش بیمه های تکمیلی درمان، ارائه خدمات الکترونیکی کروکی تصادفات و توسعه مرکز داده پشتیبان به عنوان دیگر برنامه های نهاد ناظر صنعت بیمه یاد کرد.
شایان ذکر است که رئیس کل بیمه مرکزی از برنامه های آتی نهاد ناظر نیز رونمایی کرد که افزایش ضریب نفوذ بیمه به سه و نیم درصد، افزایش سهم بیمه های زندگی، اصلاح قوانین و آیین نامه ها، تداوم کاهش بیمه اتکایی و اجباری، تلاش برای حذف عوارض دریافتی و تاسیس مرکز داوری بیمه ای از مهمترین این هدفگذاری ها به شمار می روند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.