×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایسنا، احمد قویدل با اشاره به اینکه خط اول مقابله با بیماری کووید۱۹ مردم و کارشناسان بهداشت هستند، گفت: اما متاسفانه در روزهایی که پشت سر گذاشتیم بیشتر حوزه درمان درگیر این بیماری بوده است؛ در صورتی که باید بیشترین مداخلات در حوزه بهداشت عملی می‌شد که با وجود افتخاری مانند شبکه بهداشتی وزارت بهداشت در سطح کشور این موضوع میسر بود.

وی با تاکید بر اینکه برای مقابله با شیوع بیماری نیاز به کارشناس بهداشتی است، ادامه داد: کارشناسان اپیدمیولوژی و کارشناسان بهداشت در مقابله با کرونا می‌توانند بسیار موفق ظاهر شوند و مردم را راهنمایی کنند. اینکه وزیر بهداشت فعلی در گذشته خودش معاون بهداشتی وزارت بهداشت بوده است نکته بسیار مثبتی خواهد بود چراکه به اتخاذ استراتژی صحیح از سوی او منجر خواهد شد.

قویدل با بیان اینکه خط اول مقابله با کروناویروس مردم و افزایش آگاهی آنان است، اظهار کرد: مردم با داشتن احساس مسئولیت اجتماعی، ماندن در خانه و سفر نرفتن می‌توانند به کنترل زنجیره انتقال بیماری کمک کنند. ویروس قرار نیست با چشم دیده شود که کار آگاه سازی مردم به سهولت صورت گیرد، بلکه باید کاری کرد تا آنها درک درستی از ویروس، راه انتقال، دامنه عوارض و… به دست آورند. از سوی دیگر نمی‌توان از نقش رسانه‌ها و فضای مجازی برای اطلاع رسانی به مردم غافل بود.

وی همچنین نقش اشخاص حقیقی و حقوقی مرجع در جامعه را غیر قابل انکار دانست و تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد، اشخاص دولتی، اتحادیه‌ها، اساتید دانشگاهی و… نیز همگی ‌می‌توانند نقش موثری در آگاه سازی مردم داشته باشند تا پس از آن منتظر باشیم دستورات بهداشتی به طور جدی رعایت شود. متاسفانه شبکه‌های فارسی زبان خارجی پیام‌های بسیار سمی برای مردم کشور ارسال می‌کنند و موضوع مهمی مانند اعتماد مردم را هدف گرفته‌اند؛ فلذا ما باید کاری کنیم که به اعتماد مردم صدمه‌ای وارد نشود.

قویدل خط چهارم مقابله با کرونا را کادر درمانی و پزشکان و پرستاران معرفی کرد و افزود: در صورتی که ما در مراحل اول تا سوم موفق به کنترل بیماری از راه آگاهی رسانی نشویم، موج بیماران به بخش درمانی وارد می‌شوند و ممکن است حجم بالای کار، آنها را به سمت فرسودگی سوق دهد و اکنون شاهد هستیم که قهرمانان مبارزه با ویروس کرونا، پزشکان و پرستاران هستند.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی تا کنون بسیار خوب به توصیه‌های بهداشتی عمل کرده‌اند، گفت: شعاری که همواره به آن تاکید داریم این است که هر خانه باید یک وزیر بهداشت داشته باشد تا با سختگیری‌ ناظر بر رعایت بهداشت توسط اعضای خانواده باشد. بیماری، بیماری شیوع است و باید آن را جدی گرفت که این مهم در گرو احساس مسئولیت مردم است.

قویدل در خاتمه سخنان خود به پذیرش مسئولیت اجتماعی از سوی مردم اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال خانواده‌ای تحت پوشش کانون هموفیلی ایران در لرستان داریم که یک‌ مادر به همراه دو دختر خود روزانه هزار عدد ماسک تولید می‌کنند و این نماد جوشش مردم برای خودشان است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.