مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان گفت: مجموعه فولاد مبارکه در استان اصفهان یک نعمت است. دکتر طیب نیا در ۶ موضوع مهم و ریشهای استان ورود کرده است، من با جنس فولاد مبارکه بیگانه نیستم، کمتر دیدم مجموعه دلسوزی را که در همه عرصهها ورود کند. در حل بحران آب استان و انتقال آب دریا به اصفهان ورود کرده است، در حوزه مسئولیت اجتماعی برای رفع مشکلات استان به صورت ریشهای ورود کرده که جای قدردانی دارد و در بسیاری از زمینهها همکاری خوبی داشتهاند.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایراسین، مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در آئین افتتاح آزمایشگاه صنعت ۴.۰ دانشگاه صنعتی اصفهان با سرمایه گذاری شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: بهترین خاطرات را در دانشگاه صنعتی داشتم، از دکتر طیب نیا و دکتر میبدی که این خاطرات را برای من زنده کردند، تشکر میکنم. همواره افتخار میکنم که شاگرد خیلی از اسطورههای علمی در دانشگاه صنعتی اصفهان بودم.
استاندار اصفهان با بیان اینکه در ابتدای فعالیت به عنوان استاندار اصفهان و در حین بررسی نظام مسائل استان اصفهان اولویت بندی مسائل خیلی سخت بود، گفت: در طول سه دهه مشکلات اصفهان روی هم تلنبار شده است، بر این اساس تصمیم گرفتیم یک سری اتفاقات سریعتر بیفتد، از این رو سه میز گردشگری، انرژیهای نوین و هوش مصنوعی را در استانداری اصفهان تشکیل دادهایم و هر روز به ابعاد مختلف این سه موضوع رسیدگی میکنیم.
وی افزود: در بحث گردشگری خیلی از مسائل از صنایع دستی گرفته تا حوزههای مختلف گردشگری و ورودی و خروجی گمرک نیاز به بررسی و پیگیری دارد که این موضوعات را در دستور کار قرار دادهایم.
جمالی نژاد با اشاره به راهاندازی میز انرژیهای نوین نیز گفت: ما ناچاریم بر روی بحث انرژی ورود کنیم، باید یک دهه گذشته در این زمینه ورود میکردیم، مقداری دیر از خواب بیدار شدیم، امروز با چالشهای آلودگی هوا، نبود سوخت جایگزین و غیره مواجه هستیم و باید بحث انرژی برای ما اولویت باشد.
وی با اشاره به راهاندازی میز هوش مصنوعی گفت: حدود ۱۰ سال پیش ما به جد به این موضوع ورود کردیم، شهرهای دانش پایه و یا به نوعی کالج سیتیها محصول آن زمان بود که بیشتر اتفاقات در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان رقم خورد، از این رو هوش مصنوعی را دنبال خواهیم کرد تا به موفقیتهای روزافزونی در این زمینه در استان اصفهان برسیم.
استاندار اصفهان در ادامه با اشاره به راهاندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ اظهار کرد: این آزمایشگاه منجر به بهبود رقابت پذیری، افزایش بهره وری، بهبود کیفیت، کاهش هزینهها، انعطاف پذیری در تولید، پایداری زیست محیطی و ایجاد محیطهای کسب و کار میشود که فرهنگسازی برای پذیرش تحول در استان و کشور و به ویژه صنایع را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه راهاندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ کار ارزشمند و مهمی است که میتواند در لایههای بعدی به ما کمک کند و بسیار مؤثر باشد، افزود: ورود نماد هوش مصنوعی به فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین صنعت استان و کشور بسیار مهم است و اهدافی مانند تربیت نیروی انسانی کارآمد، آموزش و ارتقای مهارتها، ایجاد فناوری و غیره در راهاندازی این آزمایشگاه مورد توجه بوده است.
وی در ادامه گفت: مجموعه فولاد مبارکه در استان اصفهان یک نعمت است، دکتر طیب نیا در ۶ موضوع مهم و ریشهای استان ورود کرده است، من با جنس فولاد مبارکه بیگانه نیستم، کمتر دیدم مجموعه دلسوزی را که در همه عرصهها ورود کند. در حل بحران آب استان و انتقال آب دریا به اصفهان ورود کرده است، در حوزه مسئولیت اجتماعی برای رفع مشکلات استان به صورت ریشهای ورود کرده که جای قدردانی دارد و در بسیاری از زمینهها همکاری خوبی داشتهاند.
استاندار اصفهان با طرح ۲ درخواست از شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: اولین انتظار ما این است که فولاد مبارکه به طور جد بر روی هوش مصنوعی ورود کند و نه تنها در حوزه فولاد، بلکه الگو و مدل موفق را نه تنها به استان بلکه به کشور نشان دهند در عین حال مابقی بخشهای کشور را به دنبال خود بکشند.
وی ادامه داد: برای پیشرفت یک استان خیلی مهم است که مرکز استان در چه وضعیتی باشد و چه پیشرفتهایی را دنبال کند، اگر مرکز استان پیشرفت کند تمام شهرها و روستاهای دیگر نیز پیشرفت خواهند کرد.
جمالی نژاد با بیان اینکه در این راستا اگر مجموعه فولاد مبارکه به عنوان مجموعه قوی بتواند در زمینه هوش مصنوعی ورود خوب داشته باشد، همه زیر مجموعههایش نیز در این زمینه عملکرد خوبی را خواهند داشت، البته زیرساختهایی هم لازم است که ما سعی میکنیم در صورت نیاز تحقق آن را تسهیل کنیم.
وی ادامه داد: انتظار دوم ما این است که اگر فولاد مبارکه مدار هوش مصنوعی را برای خود تهیه کرد ممکن است در پیادهسازی مازاد داشته باشد و انتظار داریم که مازاد را در اختیار بقیه کسب کارهای استان بگذارد چرا که ممکن است خیلی از صنایع ظرفیتهای فولاد مبارکه را نداشته باشند، اما بستری که ایجاد میشود میتواند خیلی مؤثر باشد.
استاندار اصفهان در ادامه در پاسخ به اظهارات اساتید دانشگاه صنعتی گفت: مهاجرت دانشجویی یک معضل است، باید با برنامهریزی و ایجاد مشوقها منجر به ماندگاری نخبگان در استان و کشور شویم.