به گزارش کیوسک خبر به نقل از تسنیم، سید علی حسینی به نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «جهش تولید» اشاره و بیان کرد: یکی از مهمترین کارکردهای بازار سرمایه بحث تامین مالی برای صنایع مختلف است، از این رو در صورت برخورداری صنایع از نقدینگی کافی، شرکت ها می توانند اقدامات زیادی در راستای جهش تولید انجام دهند.
مدیر عامل بورس انرژی ایران با بیان اینکه در چند سال اخیر برخی از صنایع به دلیل وجود مشکلاتی از حداکثر توان خود برای تولید استفاده نکرده اند، افزود: بحث تامین مالی به عنوان اصلیترین گلوگاه در فعالیت های تولیدی محسوب می شود، در صورتی که صنایع مختلف به سهولت قادر به استفاده منابع مالی از طریق بازار سرمایه باشند میتوانند ظرفیت بلااستفاده خود را در تولید به کار گیرند و از این طریق جهش تولید در خیلی از صنایع امکانپذیر خواهد شد و بازار سرمایه نقش خود را در تحقق شعار ملی امسال به خوبی انجام خواهد داد.
وی ضعف در هماهنگی و همکاری را به عنوان مهمترین چالش بالقوه در تحقق شعار سال جاری و سال های گذشته مطرح کرد و گفت: هماهنگی در فعالیت همه دستگاههای ذی ربط و پایش مستمر نهادهای سیاستگزار و ناظر، لازمه تحقق شعار جهش تولید است و ضروری است فعالیتها با هماهنگی و انسجام کامل پیگیری شود تا منتج به نتیجه مناسب گردد.
مدیر عامل بورس انرژی ایران با اشاره به اینکه گاهی در ایران از ضعف هماهنگی و همکاری رنج می بریم که امیدواریم در حوزه اقتصاد این چالش به حداقل برسد، گفت: بازار سرمایه یک اکوسیستم کامل است که می تواند از طریق همکاری و هماهنگی مستمر با دستگاههای ذیربط مانند بانک مرکزی، سازمان خصوصی سازی، وزارت اقتصاد، وزارت نفت، وزارت صنایع، وزارت نیرو و سایر دستگاه ها زمینه تحقق این شعار را فراهم کند.
حسینی تاکید کرد: پیگیری شعارهایی که از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین می شوند نباید محدود به یک سال باشد بلکه باید رونق تولید و جهش تولید به صورت پایدار و متوازن در کشور ادامه داشته باشد.
مدیر عامل بورس انرژی ایران به تغییر در دی ان ای (DNA) اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: اقتصاد ایران از اتکا بر درآمدهای نفتی در حال فاصله گرفتن است و باید بتواند در کوتاهترین زمان ممکن درآمدهای جدیدی را جایگزین کند.
وی با بیان اینکه ایران در برخی از حوزه ها از پتانسیل تولید و صادرات بسیار بالایی برخوردار است، افزود: صنایعی مانند صنعت غذایی، سلولزی، شوینده، معدنی، پالایشی، پتروشیمی، فلزی و لوازم خانگی، از این ظرفیت برخوردارند و میتوان با بهره وری بیشتر، این بخش ها را جایگزین درآمدهای نفتی کرد و از این طریق با چالش هایی که در اقتصاد کشور با آن مواجه هستیم به سرعت و با موفقیت عبور کنیم.