×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، باقر نیک طبع گفت : اولین مرتبه است که چنین بازدیدی از ذوب آهن اصفهان دارم و عظمت این مجموعه مادر صنعتی را از نزدیک می بینم.همکاری معادن زغالسنگ کرمان با ذوب آهن به سال ها پیش برمی گردد و امرز با انعقاد این تفاهم نامه فصل جدیدی درد همکاری این دو مجموعه رقم می خورد.
وی افزود : کرمان به لحاظ مواد معدنی به ویژه زغالسنگ استان برخورداری به شمار می رود و ما برنامه داریم ۱۵ درصد زغال فعلی که برای ذوب آهن تامین می کنیم را در فاز اول به بالای ۴۰ درصد برسانیم.
مدیرعامل زغالسنگ کرمان تصریح کرد : هدف این است که در میان مدت بهره برداری از معادن موجود را افزایش داده و کوتاه مدت نیز بر روی کیفیت و تولید فعلی اقداماتی داشته باشیم تا واردات زغال داخلی به حداقل برسد. این موضوع ارز بری کمتر را نصیب ذوب آهن نموده و برای معادن نیز افزایش تولید و تبع امتیازات دیگر را ایجاد می کند.
این مقام مسئول بیان کرد : ذوب آهن اصفهان آغاز کننده اکتشاف و استخراج از معادن کشور بوده است و همگان به این سابقه درخشان واقف هستند.انشاالله در سالی که از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان «جهش تولید» نامگذاری شده است بتوانیم با همدلی و هم افزایی بیش از پیش برای رشد و اعتلای کشور در جبهه تولید و اقتصاد قدم برداریم.

منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت نیز گفت : کک نقش بسیار مهمی در سبد مواد اولیه ذوب آهن نقش بسیار مهمی دارد. زغالسنگ همواره برای ذوب آهن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و حدود ۵۰ درصد از سهم قیمت تمام ذوب آهن به زغالسنگ و کک برمی گردد و بخشی از آن را به ناچار به دلیل به دست آوردن ترکیب مناسب وارد می کنیم.
وی افزود : امروز زمینه های توسعه همکاری با زغالسنگ کرمان در بُعد اکتشافات و معادن جدید را مد نظر داریم.آرزوی ذوب آهن اصفهان این است،روزی برسد که نیاز به واردات زغال سنگ نداشته باشیم و البته این موضوع هم به نوع معادن در ایران باز می گردد.
مدیرعامل شرکت از تشکیل کارگروهی برای پیگری مفاد این تفاهم نامه خبر داد و گفت : با حضور نفراتی از طرفین قرارداد به صورت مستمر مفاد این قرارداد پیگری می شود تا بتوانیم در بازه زمانی مناسب به نتیجه مطلوب دست یابیم.
این مقام مسئول تصریح کرد : نیاز زغالسنگ امروز ذوب آهن با دو باتری کک سازی،حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که تامین آن از داخل امکان پذیر نیست و در چارچوب این تفاهم نامه امیدواریم وابستگی این شرکت به زغال خارجی کاهش یابد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.