رئیس اداره پیشگیری از سوانح و حوادث وزارت بهداشت از کاهش ۱۴ درصدی مرگ ناشی از حوادث ترافیکی در ایام کرونا خبر داد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایلنا، «علیرضا مغیثی» رئیس اداره پیشگیری از سوانح و حوادث وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسبت هفته یاد واره قربانیان ترافیکی با موضوع یک دهه اقدام برای پیشگیری از حوادث ترافیکی، بیان کرد: بررسی پیشگیری از حوادث راهها در ۱۰ سال گذشته در ایران و دنیا شروع شد و ادامهی آن تا سال ۲۰۳۰ تمدید گشت، بعد از فعالیتها و کارهایی که کشورها انجام دادند به هر حال سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ اولین دهه برای ایمنی راهها در نظر گرفته شد که هدف کاهش مرگ ناشی از حوادث ترافیکی بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر ما یک میلیون و ۳۵۰ هزار مورد مرگ را در جهان سالانه ثبت میکنیم که تقریباً ۳۷۰۰ نفر روزانه بر اثر حوادث ترافیکی فوت میکنند و از این بابت هشتمین علت مرگ در دنیا است که در گروه سنی کودکان، جوانان و نوجوانان که مولد جامعه هستند نیز اولین علت مرگ است.
مغیثی افزود: قربانیان معمولاً از افراد کمدرآمد و ضعیف جامعه هستند و نزدیک ۵۵ درصد قربانیان عابرین پیاده، دوچرخه سواران و موتورسیکلت سواران هستند.
وی گفت: با توجه به سنی که جامعه به سمت آن پیش میرود متاسفانه آمار این موضوع در عابرین پیاده و افراد سالمند کشور هم مشاهده میشود و این موضوع شاید نیاز به یک بازنگری داشته باشد.
وی ادامه داد: از اول شروع اپیدمی کرونا ما در حوادث ترافیکی کاهش داشتیم و ۱۴ درصد مرگ ناشی از حوادث ترافیکی و تقریباً ۲۵ درصد مصدومیت ناشی از حوادث ترافیکی کاهش پیدا کرده است، البته این ناشی از کاهش ترددها است و الان فرصتی است که بتوانیم از فعالیتهای که از یک دههی گذشته انجام شده حفاظت کنیم و برای دههی آینده و به خصوص زمان بعد از کرونا زیرساختها و آمادگی لازم را داشته باشیم.
ادامه دارد…
https://www.kioskekhabar.ir/?p=47299