آقای موسویان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار کیوسک خبر افزود: از زمان ورود مرغ زنده به کشتارگاه تا کشتار و بسته بندی حدود یک ساعت طول میکشد و از زمان طلوع آفتاب تا بعدازظهر بارگیری آغاز میشود.وی گفت: روزانه ۳۰ تا ۴۰ درصد بارهای ورودی کشتارگاه در قالب شبکه تنظیم بازار توزیع و بقیه به صورت بازار آزاد روانه بازار میشود.این مسئول کشتارگاه مرغ افزود: چند وقتی است توزیع مرغ گرم کامل کاهش یافته است و برای حمایت از مردم قطعه بندی در این کشتارگاه را متوقف کرده ایم.آقای موسویان گفت: براساس دستور مسئولان دامپزشکی و جهاد کشاورزی توقف کار قطعه بندی مرغ در این کشتارگاه تا برقراری کامل آرامش در بازار ادامه خواهد داشت.وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا همه مرغی را که کشتار میکنید در شبکه تنظیم بازار وارد نمیشود؟ افزود: این را باید مرغدار پاسخ دهد و ما فقط هزینه کشتار را دریافت میکنیم.مسئول کشتارگاه مرغ گفت: باید بپذیریم که تولید مرغ کم شده است و ما و همکارانمان در مقایسه با سال قبل ۳۰ درصد کاهش عملکرد داشته ایم.آقای موسویان افزود: آنها که ادعا میکنند تولید مرغ کم نشده است و میگویند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی شده است پس چرا کشتارگاهی که روزانه ۱۰۰ تن به بالا کشتار میکرد الان حداکثر ۴۰ تا ۵۰ تن کشتار میکند و از این حدود ۵۰ تن هم فقط ۱۰ تن در قالب تنظیم بازاری ارائه میشود و بقیه آزاد است.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=75463