×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۳

در آستانه سال نو و در پی دستور مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس به منظور توجه به رفاه خانواده‌های کارکنان صنعت پتروشیمی؛ کشتی مسافربری عسلویه آغاز به کار کرد.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد، پس از سفر محمد شریعتمداری به عسلویه و تأکید مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس در توجه به اقتصاد دریامحور و اجرای طرح‌های خدماتی رفاهی ویژه خانواده‌های کارکنان صنعت پتروشیمی؛ نخستین کشتی تفریحی مسافربری پازارگاد در عسلویه راه‌اندازی شد.
در نخستین سفر این کشتی دریایی که با مشارکت شرکت پتروشیمی پارس و حضور خانوادهای این شرکت برگزار شد، مراسم ضیافت افطاری و جشن رمضانی کارکنان و خانواده‌های کارکنان صنعت پتروشیمی در خلیج همیشه فارس برگزار شد.
اولین کشتی تفریحی مسافربری از سوی این شرکت و در راستای تأکید مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس به منظور تحقق اقتصاد دریامحور و رفاه کارکنان و خانواده‌های صنعت با همکاری شرکت‌های مستقر در منطقه و سازمان منطقه ویژه پارس راه‌اندازی شد و همه‌روزه تا پایان اردیبهشت به کارکنان و خانواده‌های صنعت مستقر در پایتخت انرژی کشور خدمت‌رسانی خواهد داشت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.