×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴

با کشف بیش از ۳۵۰ میلیون تن سنگ آهن جدید در مناطق کردستان و همدان، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) گامی بلند برای ارتقای ظرفیت‌های معدنی کشور برداشته است. این کشف، به ارزش تقریبی ۸۰۰ میلیون دلار، فرصتی طلایی برای رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌های صنعتی در این مناطق فراهم کرده است.

به گزارش کیوسک‌خبر، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) اعلام کرد تاکنون بیش از ۳۵۰ میلیون تن سنگ آهن جدید در استان‌های کردستان و همدان شناسایی شده است. این ذخایر که ارزش آن‌ها به ۸۰۰ میلیون دلار می‌رسد، نویدبخش تحولی بزرگ در بخش معدن و صنایع وابسته هستند.

دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل ومعادن، در حاشیه نمایشگاه متافو اعلام کرد این شرکت هم‌اکنون پروژه‌هایی به ارزش ۳.۵ میلیارد دلار را در دست اجرا دارد. وی با اشاره به پروژه‌های مختلف در دست اجرا گفت: “پروژه آهن اسفنجی کویل در اردبیل با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، یکی از طرح‌های کلیدی ماست و انتظار داریم با ورود تجهیزات خارجی طی هفته‌های آینده، سرعت پیشرفت آن افزایش یابد. افتتاح این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده است.”

در همین حال، پروژه آهن اسفنجی کردستان نیز با ۴۱ درصد پیشرفت عملیاتی، یکی دیگر از برنامه‌های اولویت‌دار شرکت است. سعدمحمدی افزود: “با تخصیص منابع کافی، این پروژه تا پایان سال جاری به پیشرفتی بیش از ۵۵ درصد خواهد رسید و در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می‌رسد.”

وی همچنین به پیشرفت ۶۱ درصدی پروژه گندله‌سازی در بیجار اشاره کرد و از بهره‌برداری آن تا نیمه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد. این پروژه به همراه کنسانتره‌سازی دو و نیم میلیون تنی در کردستان و همدان، می‌تواند ارزش افزوده قابل توجهی برای منطقه ایجاد کند.

یکی دیگر از پروژه‌های مهم شرکت، طرح توسعه معدن “جان جا” در سیستان و بلوچستان است. به گفته سعدمحمدی، این پروژه تاکنون ۱۵ درصد پیشرفت داشته و انتظار می‌رود طی ۳.۵ تا ۴ سال آینده با تولید سالانه ۳۰ هزار تن محصول، درآمدی معادل ۳۰۰ میلیون دلار ایجاد کند.

در استان فارس، پروژه آهن اسفنجی اقلید با پیشرفت ۲۱ درصدی در دست اجراست. همچنین پروژه کلاغ به جرگه تولید پیوسته است. مدیرعامل ومعادن تاکید کرد که این شرکت با بیش از ۶.۵ میلیارد دلار پروژه در دست اجرا، یکی از نقش‌آفرینان اصلی در توسعه زیرساخت‌های معدنی کشور است.

وی در پایان به عملکرد واحد تولید پوکه در طبس اشاره کرد که با چهار باتری فعال، تاکنون ۱۰۰ هزار تن محصول تولید کرده است. هدف‌گذاری این واحد برای پایان سال جاری ۱۵۰ هزار تن تولید است که در سال آینده به بیش از ۲۰۰ هزار تن خواهد رسید.

سعدمحمدی اظهار داشت: “هدف ما در شرکت توسعه معادن و فلزات، ایجاد ارزش افزوده پایدار، افزایش سهم از تولید ناخالص ملی و تقویت اقتصاد معدنی کشور است.”

با این برنامه‌ریزی گسترده و پروژه‌های در دست اجرا، آینده روشن‌تری برای توسعه معادن و صنایع معدنی کشور متصور است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.