به گزارش کیوسک خبر به نقل از مس پرس، این مطلب را سیدرضا فاطمیامین وزیر صمت در آیین آغاز عملیات اجرایی معدن مس کرور بهعنوان یکی از بزرگترین معادن کشور با پیشبینی ذخیره ۵۰۰ میلیون تن که با حضور مدیرعامل شرکت مس و مسئولان استانی برگزار شد، عنوان کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در این آیین از نمایندگان مجلس و شرکت ملی مس برای پیگیری این طرح قدردانی کرد و با بیان اینکه این کار را اولین بار در زابل شروع کردیم و یکی از شرایط مزایده این بود که بخشی از سهام تا ۴۰ درصد به مردم واگذار شود، افزود: در معدن کرور هم همین برنامه را اجرا کردیم و سهام به مردم منطقه واگذار میشود.
وی با بیان اینکه امیدوارم هر چه سریعتر شاهد افتتاح کارخانه در منطقه باشیم، خاطرنشان کرد: شرکت ملی مس پیگیری کند تا اشتغال از مردم منطقه تأمین شود و عمده اشتغال این معدن از مردم منطقه باشد.
فاطمیامین گفت: خیلی خوشحالم در جمع شما مردم نجیب هستم و از نمایندگان مجلس و مدیرعامل شرکت ملی مس برای پیگیری این طرح قدردانی میکنم.
همچنین مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در حاشیه مراسم آغاز بهرهبرداری از معدن مس کرور عنبرآباد گفت: با راهاندازی این معدن ۳۰ هزار تن کنسانتره تولید خواهیم کرد.
دکتر اردشیر سعد محمدی افزود: میزان اکتشاف این معدن نزدیک به ۵۰۰ میلیون تن با عیار ۲۴ صدم است؛ همچنین ذخیره اقتصادی ۱۰۳ میلیون تن با عیار ۲۹ صدم و ۹۰ PPM مولیبدن مورد اکتشاف قرار گرفته است.
وی با اشاره به انجام طراحی معدن و انتخاب پیت نهایی اقتصادی، در زمینه احداث جاده دسترسی به معدن نیز اظهار کرد: در حال حاضر ۴ کیلومتر از جاده دسترسی به معدن احداث شده است.
سعدمحمدی میزان سرمایهگذاری برای احداث این بخش از جاده را ۸۰ میلیارد تومان اعلام و برای ۱۳ کیلومتر مابقی، بودجهای بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان پیشبینی کرد. در کل برای اجرای معدن و ایجاد کارخانه نزدیک به ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری لازم است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان نیز در آئین آغاز بهکار معدن کرور عنبرآباد، ظرفیت تولید سالانه معدن مس کرور را ۳۰ هزار تن اعلام کرد و از اشتغالزایی ۳۰۰ نفری در مرحله ابتدایی این طرح خبر داد.
وی اظهار داشت: معدن مس کرور شهرستان عنبرآباد با ذخیره احتمالی ۵۰۰ میلیون تن مس، یکی از ذخایر بزرگ و ارزشمند معدنی کشور است که در روستای رودفرق شهرستان عنبرآباد واقع است.
وی به آخرین وضعیت کارخانجات مس در جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر چهار کارخانه مس در این منطقه توسط بخش خصوصی احداث شده و یک کارخانه جدید نیز در بخش اسماعیلی این منطقه آماده احداث است.