به کارگیری نیروهای غیر متخصص و غیر شایسته در دستگاه های اجرایی کشور هزینه های پنهان بسیاری را در بر دارد و البته هزینه های برکناری آنان زیان بارتر خواهد بود.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی بنیادی نائینی که در اجلاس سراسری پیشگامان صنعت و اقتصاد ملی سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: انتخاب نیروی انسانی بدون در نظر گرفتن شاخص های علمی ارزیابی و توسعه، نتیجه قابل قبولی را به دنبال نخواهد داشت.
معاون طرح و توسعه نهاد ناظر صنعت بیمه با ابراز خرسندی از رشد رویکرد علمی در حوزه صنعت و بازرگانی به ظرفیت های صنعت بیمه در این خصوص اشاره کرد و افزود: در جهان امروز سرمایه انسانی در حقیقت شریک کسب و کارها به شمار می رود و برای تحقق ایده ها و به ثمر رسیدن طرح های نوین، هم افزایی مدیریت منابع و همچنین سرمایه انسانی یک ضرورت ویژه به شمار می رود.
عضو هیئت عامل بیمه مرکزی با بیان این مطلب که نقطه شروع توسعه، تغییر نگرش و سپس رفتارها است، خاطرنشان کرد: در جهان امروز داده های نوین علمی می توانند در فرایند تایید صلاحیت حرفه ای مدیران نقش غیر قابل انکاری را ایفا کنند.
وی عامل شبیه سازی و استفاده از علوم اعصاب و علوم داده را عناصری مهم در کاهش آسیب های مدیریتی و کاهش ضریب آزمون و خطا دانست و گفت: رفتارهای نهفته مردم در برابر ظرفیت های صنعت بیمه نیازمند واکاوی است تا زمینههای افزایش ضریب نفوذ بیمه فراهم شود.
وی در پایان از مدیران صنعت و اقتصاد خواست تا با توجه به مخاطرات مجموعه های تحت مدیریت خود به ارائه راهکارهایی برای توسعه محصولات و خدمات نوین بیمهای کمک کنند.
شایانذکر است صبح امروز اجلاس پیشگامان صنعت و اقتصاد ملی با رویکرد تحول فضای کسب و کار در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.