×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امحاء ۸ میلیارد ریال کالا در آذربایجان غربی/ کالاها فاقد مجوزهای بهداشتی و مصرفی بودند

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، بیش از ۸ میلیارد ریال کالای قاچاق و متروکه غیربهداشتی و غیرقابل مصرف توسط اموال تملیکی استان آذربایجان غربی منهدم شد.

مهدی اعظمی چهاربرج مدیر اموال تملیکی استان آذربایجان غربی در این باره اظهار کرد: در راستای اجرای مواد (۴۲) و (۴۳) قانون تأسیس سازمان اموال تملیکی و ماده (۵۵) و (۵۶) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به منظور صیانت از سلامت مردم، بیش از سه تن کالای فاقد مجوزهای بهداشتی و استاندارد توسط این مجموعه امحاء شد.

وی افزود: عمده کالاهای انهدامی شامل انواع کالاهای سریع‌الفساد، سیگار و لوازم آرایشی بهداشتی بوده که با حضور و نظارت نمایندگان سازمان‌های ذیصلاح و با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های زیست محیطی از چرخه مصرف خارج شد.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت کیوسک خبر مراجعه کنید.