×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

دکتر خورسندیان: بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید کشور یکی از سیاست های دولت است و بانک صنعت و معدن می کوشد با شناسایی واحدهای راکدی که بخشی از زنجیره مؤثر تولید هستند و تامین مالی و حمایت از آنها، مجددا آنان را به چرخه تولید بازگرداند.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر خورسندیان در مراسمی که امروز ششم اریبهشت ماه با حضور مدیران ارشد استان، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران شرکت صنایع پوشش ایران داشت، با اشاره به اهمیت احیای واحدهای نیمه تمام و راکد صنعتی و تولیدی اظهار داشت: باور قلبی ما این است که در خدمت تولید و حمایتگر تولیدکنندگان باشیم و اولویت این بانک حمایت از طرح های دانش بنیان، تامین سرمایه در گردش و تکمیل و احیای واحدهای نیمه تمام یا راکد است.
وی ادامه داد: احیای یک واحد تولیدی راکد که به هر دلیلی تولید آن متوقف شده است بسیار کم هزینه تر از احداث یک واحد تولیدی است اما باید پس از تامین مالی برای احیا و بهره برداری از این گونه شرکت ها با مدیریت صحیح فعالیت شرکت را به صورتی پیش ببریم که توان رقابت در صنعت مربوطه را داشته باشد و به اصطلاح روی پای خودش بایستد.
وی افزود: بانک صنعت و معدن حسب تکلیف وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی با حضور کامل اعضای هیات مدیره و هیات عامل در استان حضور پیدا کرده تا تصمیمات لازم را در جهت حمایت و مساعدت به واحدهای تولیدی این استان اخذ نموده و در یک سفر دو روزه پیگیر مسایل مختلف استان باشیم.
دکتر خورسندیان یادآور شد: اقتصادهای نوین از ابزارهای مختلفی برای تامین مالی استفاده می کنند ولی در کشور ما تامین مالی بانک محور است و به دلیل محدودیت منابع بانکی بانک ها ناگزیر به اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی می شوند که این موضوع منجر به افزایش تورم خواهد شد.
وی تاکید کرد: شرکت صنایع پوشش دارای پتانسیل خوبی برای تولید و حضور در بازار مصرف بود که متاسفانه به دلایل مشکلاتی که در طول سالهای مختلف با آن دست به گریبان بود به حالت تعطیل درآمده بود و ماشین آلات و تجهیزات آن بلا استفاده مانده بود.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: با هم افزایی سه قوه و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و رییس جمهوری مبنی بر رشد تولید و بازدید رییس جمهوری در زمانی که ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت و همچنین بازدیدی که در زمان ریاست جمهوری داشتند و تاکیداتی که در استفاده از تمام پتاسیل های استان در راه اندازی مجدد صنایع پوشش ایران داشتند و همچنین پیگیری های ویژه که وزیر اموراقتصادی و دارایی در این زمینه مبذول داشتند و قول مساعد مقامات قضایی استان مبنی بر تعیین تکلیف مالکیت این شرکت، شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند با پشتیبانی بانک صنعت و معدن اقدام به احیا و بازسازی یک سالن تولید و نصب و راه اندازی دستگاههایی که بیش از ۲۵ سال به صورت آکبند و بلا استفاده در محوطه کارخانه پوشش نگهداری می شد، نمود و امروز شاهد این هستیم بعد از یک سال از آغاز این اقدام، شرکت پوشش در آستانه رسیدن به بهره برداری است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن خاطرنشان کرد: بانک با همکاری مسؤلان استان و ارائه یک نقشه جامع علیرغم محدودیت در منابع، حمایت از این شرکت را وظیفه خود می داند.
در حاشیه این مراسم مدیرعامل بانک صنعت و معدن و هیات همراه وی به اتفاق مسؤلان استانی از شرکت صنایع پوشش ایران بازدید نمودند و از نزدیک در جریان روند ساخت و بازسازی و احیای این واحد تولیدی قرار گرفته و برای همکاری و تعامل بیشتر با شرکت یادشده ابراز امیدواری نموده و اذعان داشتند که بدون شک تحقق آرزوی بازگشت شرکت کارخانجات صنایع پوشش ایران به دوران شکوهمند سابق مستلزم کمک و همیاری تمام مسؤلان، مقامات و نهادهای خدمت رسان استان گیلان است.
گفتنی است، استاندار، دادستان، رییس کل دادگستری و احمدی، چگینی، بهروزی فر، دلخوش، کوچک نژاد و فرخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این نشست از حمایت های بی دریغ و تعامل مناسب بانک صنعت و معدن با مسؤلان استانی و تولیدکنندگان این استان تقدیر و تشکر نمودند و خواستار ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای از سوی بانک صنعت و معدن به کارآفرینان و دست اندرکاران تولید استان شدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.