×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
پیام مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت سالروز تاسیس بانک

به مناسبت سالگرد تأسیس بانک توسعه تعاون محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون طی پیامی ورود به چهاردهمین سال فعالیت این بانک را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است: امسال سالروز تاسیس نهاد بانک توسعه تعاون با ایام ماه محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی همزمان شده است، ایامی که نه تنها برای هر مسلمان شیعه که برای هر انسان آزاده ای با وجود گذشت قرن ها، کلاس درسی از شجاعت و ایثار تمامی داشته ها به پیشگاه حضرت باریتعالی و برای حفظ و پاسداری از دین و شرف و کرامت انسانی است، درسی جاودانه از فرزند رسول خدا که بی تردید بر مسیر تاریخ بشری تاثیرات شگرفی داشته است. درابتدای سخن این ایام را به پیشگاه ملت بزرگ و شریف ایران اسلامی و رهبر معظم انقلاب و تمامی عزیزان همکار و همراه تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و یاد و خاطره همیشه ماندگار رشادت های حضرت ابا عبدالله(ع) و یاران با وفایش را در صحرای کربلا گرامی می دارم.
و اما همچنان که مستحضر هستید پانزدهم مرداد ماه مصادف است با سالروز تأسیس جوانترین بانک دولتی کشور، روزی که از منظر کارکنان خدوم بانک توسعه تعاون و تمامی مدیران و مسئولین و فعالان بخش تعاونی کشور روز خاصی است، روزی که سرانجام و پس از سالها تلاش و پیگیری شرایط تاسیس تنها بانک توسعه‌ای تخصصی بخش تعاونی کشور فراهم شد.
در تعریف جهانی، بانک های توسعه ای بانک‌هایی هستند که به منظور تسریع و تسهیل توسعه اقتصادی یک کشور، از طریق تجهیز و تخصیص منابع میان مدت و بلندمدت نقش آفرینی می کنند. وجه تمایز این بانک ها با بانک های تجاری در این است که بر حسب وظیفه در طرح های پرریسک و دیر بازده سرمایه گذاری می‌کنند که بانک های تجاری تمایل چندانی به مشارکت در آن‌ها ندارند.
هدف قانونگذار از تشکیل بانک توسعه تعاون نیز در همین چارچوب می¬گنجد و منظور ایجاد ساز و کاری کارآمد برای توسعه فعالیت های تعاونی و تامین اعتبارات لازم بخش تعاون کشور می باشد به نحوی که برای مثال، در ماده ۷ اساسنامه بانک توسعه تعاون به موارد متعددی از تکالیف توسعه ای در ارتباط با فعالیت های تعاونی اشاره شده و از جمله در تبصره ذیل آن چنین آمده است:«حداقل ۷۰ درصد تسهیلات بانک باید به بخش تعاون اعطاء گردد»؛ امری که مستلزم هدایت هوشمندانه اعتباری به منظور تقویت فعالیتهای مولد و اشتغالزای تشکل های تعاونی است، تشکل هایی که به دلیل ماهیت ساختاری خود در توزیع ثروت بین آحاد مردم و در نتیجه نزدیک شدن به هدف تحقق عدالتاجتماعی به عنوان یکی از شعارهای محوری انقلاب اسلامی به یقین تاثیر دارند.
بر این اساس، بانک توسعه تعاون در ذیل بانک های توسعه ای- تخصصی تعریف می شود و امروز این نهاد جوان با عنایت به سابقه قابل قبولی که از خود به جای گذاشته است موردتوجه آگاهان شبکه بانکی و مسئولین عالی کشور قرار گرفته و با افتخار در اجرای طرح‌های فراگیر و ملی اشتغالزائی نقشی فعال و عاملیت دارد؛ همچنان که ماموریت اصلی این بانک تأمین و تجهیز منابع لازم فعالیت‌های بخش تعاونی کشور است.
بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک های عامل در طرح بزرگ و ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری خدمات درخشانی به جامعه هدف این طرح داشته است. در راستای اجرای این طرح ملی و توسعه ای بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ترجیحی به روستاییان و عشایر عزیز کشور پرداخت کرده ایم. این میزان تسهیلات توانسته است ۵۵ هزار اشتغال پایدار در حوزه های مختلف ایجاد کند.
امروز در چهاردهمین سالروز تاسیس بانک توسعه تعاون خدای بزرگ را شاکرم که علیرغم تمامی فراز و نشیب‌های زمانه و مشکلاتی که طی سال های گذشته اغلب به دلیل تحریم‌های ناعادلانه بر اقتصاد ملی و نظام بانکداری کشور تحمیل شده است، هم اکنون نهاد بانک توسعه تعاون این افتخار را دارد که با استفاده از حجم وسیع اطلاعات و تجربیات کارکنان ساعی و خدوم خود و با تکیه بر ابزارهای نوین و از جمله بانکداری الکترونیک و بانکداری دیجیتال در خدمت تمامی اقشار مردم و به صورت تخصصی صاحبین محترم مشاغل، کارآفرینان تلاشگر و به ویژه تعاونگران فعال در تمامی بخش های اقتصاد کشور باشد و انشالله بر اساس راهبرد ۱۴۰۴ به عنوان بانک نخست در ارائه خدمات دیجیتال به تعاونی ها و صنایع کوچک و متوسط تبدیل خواهیم شد.
با آرزوی بهروزی و نیکبختی برای تمامی همو‌طنان، عزت و سلامتی همه خادمین ایران اسلامی و ازجمله خانواده بزرگ بانک توسعه تعاون را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد شیخ حسینی

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.