به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان یزد؛ در این نشست حمید پایدار اردکانی به نقش کیفیت و سلامت گندم، آرد و نان در سلامت مردم اشاره و خواستار رعایت تمامی اصول و پروتکلهای بهداشتی و تلاش همه جانبه تمامی عوامل دخیل در خرید گندم و کلزا شد.
در ادامه نشست، خانم شاهخواجه، مسئول کنترل کیفی و آزمایشگاه اداره کل غله استان تشریح دستورالعمل های کیفی خرید گندم و دانههای روغنی پرداخت و با استفاده از فیلمهای آموزشی توضیحات کامل ر برای خرید گندم باکیفیت ارائه کرد.
صیقل، مسؤل انفورماتیک و بازرگانی استان نیز در این نشست با بیان روند ثبت نام عوامل تشخیص و ذیحساب و فعالسازی مراکز خرید در سامانهی سیفا پرداخت و توضیحات و تذکرات لازم درباره نحوه کار با سامانه و شرح وظایف هر یک از عوامل خرید را به کاربران سیستم و عاملین آموزش و به سوالات مطرح شده دربارهی مسائل کنترل کیفیت و سامانه پاسخ داد.
https://www.kioskekhabar.ir/?p=22133