یکی از ویژگیهایی مثبت عملکرد محمد خزاعی نگاه حمایتگرش نسبت به تمام استانهای کشور در بحث فیلمسازی و دادن امکان برای حضور هنرمندان شهرستانی است.
حسین ریگی کارگردان با بیان مطلب فوق گفت: تیم مدیریتی سینمایی دولت سیزدهم طوری فضا را ایجاد کرده اند که دوربین از تهران فاصله بگیرد و سایر مناطق کشور هم در قاب سینما در معرض دید مخاطب قرار بگیرد. البته که این روال باید ادامه یابد تا به تدریج سینماگران شهرستانی مستعد شناسایی شده و به جریان حرفه ای سینما معرفی گردند.
این کارگردان ادامه داد: شخصا خودم توانستم از دورافتاده ترین نقطه کشور در سیستان و بلوچستان فیلمسازی کنم و در حد خودم سعی کردم چهره های مستعد و جدیدی را وارد کار کنم. بدون شک این جوانها آینده سینمای ایران برای تولید فیلمهای خوب و درجه یک هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: در بحث اکران هم تلاشهایی شده که قابل توجه است و به نظرم در بحث اکران فیلم های کودک باید تلاش های جدی تری صورت بگیرد تا تولیدات ارزشمند کودکی که در این چند ساله ساخته شده مجال اکران و دیده شدن پیدا کنند.
کارگردان “لیپار” درباره حضور خزاعی در مقام دبیر جشنواره فجر گفت: این اتفاقی است که باید زودتر رخ میداد تا به نوعی یگانگی در مدیریت رسیده و در عین حال چابک سازی هم صورت گیرد و از بریز و بپاشهای بیهوده ناشی از تعدد مدیریت جلوگیری گردد.
او ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با حضور خزاعی در قامت دبیری فجر هم فضای بیشتری باز گردد برای بزرگداشت سینماگران پیشکسوت و هم فضای حرفه ایتری بر ساختار اجرایی جشنواره حاکم گردد. خزاعی سابقه برگزاری جشنواره های خوبی از مقاومت تا کیش و همین فجر را در کارنامه دارد و انشاءالله که جشنواره چهل و سوم فیلم فجر بمانند جشنواره سی فجر- که آنجا هم خزاعی دبیر فجر بود-یک جشنواره خوب و درجه یک را شاهد باشیم.