×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳

مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بیمه دانا در نشست مشترک با رؤسای انجمن‌های صنفی نمایندگان بر لزوم تغییر نگرش نمایندگان و شبکه فروش از عمده‌فروشی به خُردفروشی تأکید و خواستار پرهیز از ریسک‌های بد و نامطلوب در قراردادها شد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی بیمه دانا، دکتر رضا جعفری مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بیمه دانا در نشست هم‌اندیشی با رؤسای انجمن‌های صنفی نمایندگان سراسر کشور که روز سه‌شنبه نهم مرداد‌ماه جاری در محل ساختمان سعدی بیمه دانا برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش نمایندگان و اعضای شبکه فروش این شرکت، بر تقویت روند پرداخت خسارت‌ها تأکید کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۱۹ همت خسارت و در مجموع نیز طی دو سال گذشته رقم ۳۰ همت خسارت، پرداخت کرده‌ایم.

وی ضمن ارائه گزارش مختصری از آمار و عملکرد شرکت طی دو سال گذشته تاکنون، به تلاش و زحمات صورت گرفته و همچنین اهداف راهبردیِ شرکت اشاره کرد و افزود: همۀ تلاش ما بر این موضوع متمرکز بود که شرکت را به یک وضعیت قابل قبول برسانیم و قراردادهای زیان‌ده را نیز کنار بگذاریم.
مدیرعامل بیمه دانا در این نشست، ضمن تأکید بر ضرورت آسیب‌شناسی در خصوص چرایی عدم استفاده از ظرفیت‌های شرکت براساس اصل سیاست توسعه بازار، از نمایندگان و شبکه فروش خواست تا از ریسک‌های بد و نامطلوب در قراردادها اجتناب و به سمت پرتفوی‌های اقتصادی بروند.
نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بیمه دانا در بخش دیگری از سخنان خود، لزوم تغییر نگرش شبکه فروش از عمده‌فروشی به خُردفروشی، تولید محصولات جدید، پرهیز از ریسک‌های بد و نامطلوب، مدیریت منابع و مصارف، تقویت ذخایر فنی شرکت و پیگیری وصول دارایی‌های شرکت را به عنوان موضوعات در دستور کار، مورد تأکید قرار داد و با اشاره به حق‌بیمه تولیدی بیمه دانا طی دو سال گذشته، بیان کرد: حق‌بیمه تولید شده در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۳هزار میلیارد تومان (۳۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان) بود و ۱۲ درصد سهم بازار را در اختیار داشتیم که از نظر رشد پرتفوی و سهم بازار، توانستیم به رتبه دوم صنعت بیمه بعد از تنها شرکت بیمه دولتی دست یابیم که این امر به‌نوبه‌خود برای شأن و اعتبار شرکت بسیار ارزشمند است.
وی همچنین مجموع دارایی‌های شرکت بیمه دانا تا پایان سال ۱۴۰۲ را ۳۵ هزار میلیارد تومان و مجموع ذخایر شرکت را ۲۵ هزار میلیارد تومان اعلام و حفظ رتبه دوم بیمه دانا در صنعت بیمه و دستیابی به حاشیه سود مطلوب را از اولویت‌های مهم شرکت دانست و گفت: در حال‌حاضر تعداد بیمه‌شدگان و بیمه‌گذاران از رقم ۳۴ میلیون نفر عبور کرده و از افتخارات بیمه دانا این است که به واسطه انعقاد قرارداد با وزارت آموزش و پرورش و تحت پوشش قراردادن جامعه ۱۶ میلیونی دانش‌آموزان، توانسته برای شبکه فروش جهت دسترسی به بیمه‌های خُرد ظرفیت‌سازی کند.
ایشان در این جلسه بر اهمیت استفاده مطلوب از ظرفیت‌های ایجاد شده در حوزه بازار‌سازیِ شرکت (براساس اصل سیاست توسعه بازار) در خصوص قرارداد وزارت آموزش و پرورش از سوی مدیران صف، نمایندگان و اعضای شبکه فروش نیز تأکید کرد و افزود: هریک از ۱۶ میلیون دانش‌آموز تحت پوشش بیمه دانا می‌توانند به عنوان سفیران فرهنگی در توسعه فرهنگ بیمه فعالیت کنند که دستاوردی ارزشمند و قابل توجه است.
دکتر رضا جعفری، همچنین در این نشست، خواستار تشکیل کارگروه مشترکی از نمایندگان با محوریت معاونت بازاریابی و شبکه فروش و مدیریت امور نمایندگان و کارگزاران به منظور بررسی موضوعات و مسائل مطرح شده از سوی رؤسای انجمن‌های صنفی شد و بر استمرار برگزاری جلسات (هر سه ماه یک بار) و تعامل بین مدیران، نمایندگان و شبکه فروش شرکت تأکید کرد.

دکتر سید‌داود حسینی قائم‌مقام بیمه دانا نیز در این جلسه، ضمن قدردانی از زحمات نمایندگان و اعضای شبکه فروش، با بیان اینکه بار سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده است، بر اهمیت توسعه اقتصادی و فرهنگی به عنوان زیربنای توسعه بیمه در کشور تأکید و با اشاره به قراردادهای زیان‌ده، گفت: امیدوارم به واسطه قطع همکاری با قراردادهای زیان‌ده و در پیش گرفتن سازوکارهای مناسب، روند پرداخت خسارت‌ها تسهیل شود.
قائم‌مقام بیمه دانا، تعامل مطلوب شرکت با نمایندگان و اعضای شبکه فروش را تضمین‌کنندۀ منافع شرکت دانست و با اشاره به انتظارات متقابل شرکت و مجموعه شبکه فروش از یکدیگر، بیان کرد: ماهیت کار نماینده، بازاریابی است و بهتر است ایشان، بحث مدیریت ریسک را نیز در قراردادها مورد توجه قرار دهند.
دکتر داود حسینی در این نشست، در خصوص بحث وصول مطالبات، سود مشارکت در منافع، تسریع در پرداخت خسارت‌های خرُد، تفویض اختیار رسیدگی به خسارات به نمایندگان، ضرورت موضوع کارشناسان آنکال برای صدور مجوز، حذف فیزیکی بایگانی و تعامل مطلوب رؤسای شعب و نمایندگان، توضیحاتی را به رؤسای انجمن‌های صنفی ارائه و در ادامه به سایر سوالات و مطالبات مطرح شده از سوی آنان پاسخ داد.

ذوالفقار فتح‌الهی مدیر امور نمایندگان و کارگزاران نیز در ابتدای این جلسه ضمن خوشامدگویی به رؤسای انجمن‌های صنفی، رئیس و اعضای هیأت‌ مدیره کانون انجمن صنفی کارفرمایی، اظهار داشت: موجب افتخار و خرسندی است که در جمع رؤسای انجمن‌ها به عنوان سرمایه‌های ارزشمند شرکت بیمه دانا حضور دارم و امیدوارم با تشکیل جلسات و ارائه رهنمودهای لازم، انرژی مضاعفی به نمایندگان تزریق شود تا شاهد درخشش این شرکت در صنعت بیمه باشیم.

همچنین، احمد حبیبی رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات مدیرعامل بیمه دانا، اعضای هیئت‌مدیره و سایر مدیران، به ارائه تحلیل مختصری از وضعیت صنعت بیمه در ایران و جهان پرداخت و اظهار داشت: امروز کانون و انجمن‌ها در کنار یکدیگر، با همفکری و هم‌اندیشی در جهت موازی و هم‌سو با اهداف عالی شرکت بیمه دانا حرکت کرده و در راستای اعتلای پرچم معزز بیمه دانا از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
وی در ادامه این نشست به بیان برخی مشکلات، دغدغه‌ها و مطالبات شبکه فروش پرداخت و بر تقویت پرداخت خسارت‌ها و تقویت مراکز آنلاین اشاره و پرداخت تسهیلات، سود مشارکت، برخورداری از امکانات رفاهی و همچنین بیمه تأمین اجتماعی نمایندگان را مورد تأکید قرار داد. †
گفتنی است در پایان این نشست نیز نمایندگان برخی از استان‌ها با هدف موفقیت و پیشرفت مستمر شرکت بیمه دانا به بیان مسایل، دغدغه‌ها و راه‌کارهای پیشنهادی در مسیر هم‌افزایی بیش از پیش بین شرکت، نمایندگان و شبکه فروش در سراسر کشور پرداختند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.