×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

پخت کیک با عسل و شکر قهوه ای یا سفید، همیشه باب بوده است. اما زمانی است که میخواهیم کیک با طعم مناسب را امتحان کنیم و در کنار چای از خوردن آن لذت ببریم.اما امروز با ما طرز تهیه کیک با شیره خرما ما را دنبال کنید.

طرز پخت کیک با شیره خرما و دارچین

مواد لازم

  • آرد: ۲ لیوان
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شیره خرما: ۱پیمانه سر پر
  • شیر نصف لیوان
  • روغن مایع : ۱ فنجان
  • گردوی یا فندوق خرد شده به دلخواه: به میزان لازم
  • بیکینگ پودر :۲ قاشق مربا خوری
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه این کیک، تخم مرغ ها و همراه وانیل با همزن  مخلوط کنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کند. سپس شیر، روغن و شیره خرما را به آن افزوده و فقط در حد یکدست شدن آنها را مخلوط می کنید. 

سپس آرد، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط و روی مواد کیک الک کرده هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. در انتها گردو یا فندوق را به آرد مخلوط کرده و الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.

حالا قالب کیک را با روغن چرب کرده و داخل آن را آرد بپاشید. مواد کیک را داخل قالب ریخته و صاف کنید. حالا کیک را در دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.

بعد از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست کنید و اگر پخته بود از داخل فر خارج کرده و زمان دهید تا کاملا خنک شود.کیک آمادست.برای تهیه این کیک نیز میتونید از پودر ثعلب سی ام سی قنادی کیلویی نیز استفاده کنید.

طرز پخت کیک شیره خرما نارگیلی

تخم مرغ: ۳ عدد

شیره ی خرما:  ۱ فنجان

آرد:۲  لیوان

روغن مایع:  ¾ پیمانه

شیر :         ¾ پیمانه

پودر نارگیل: ۱ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر:           ۱٫۵ قاشق چای خوری

جوش شیرین:  ½ قاشق چای خوری

پودر دارچین:۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

برای تهیه کیک با شیره خرما نارگیلی، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:

۱٫ تخم مرغ‌ها را به همراه پودر دارچین حسابی هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

۲٫ شیر و روغن مایع را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شیره خرما را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۳٫ آرد و بکینگ پودر را پس از ۳ بار الک کردن با پودر نارگیل به مواد اضافه نموده و هم بزنتید.

۴٫ کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و دیواره‌های قالب را چرب کنید و مایع  را داخل قالب بریزید وحدود ۴۰- ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.

۶٫ کیک را از فر خارج کرده و  بگذارید تا کاملا خنک شود و پودر نارگیل یا شکلات چیپسی اشکی تزیین کنید.

کیک با شیره خرما شکلاتی

 مواد لازم

آرد :  نصف لیوان

شیره خرما :  ۳/۴ پیمانه

روغن:    ۱/۳ پیمانه

تخم مرغ:  ۲ عدد

گردو خرد شده:   ۱/۳ پیمانه

خرما:   ۸ عدد

پودر کاکائو  :   ۱ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر:   ۱ و نیم قاشق چای خوری

وانیل:  ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

برای شروع، آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. 

خرما را خرد کنید سپس شیره انگور و تخم مرغ را مخلوط کرده و با سرعت تند همزن بزنید تا حجمشان ۲ برابر شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

آرد را بهمواد اضافه کرده و گردو و خرمای خرد شده را به مواد افزوده و سپس مخلوط کنید. 

قالب کیک را چرب کنید و  کف قالب را آرد بپاشید و مایه کیک را داخل قالب بریزید  حدود ۳۰ – ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.

پس از پخت کامل، فر را خاموش کرده و در فر را نیم باز بگذارید و اجازه دهید کیک ۲۰ دقیقه داخل فر بماند. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملا خنک شود و از قالب خارج کنید روی کیک را میتوانید با شکلات مایع سطلی تزیین کنید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.