×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۹ دی , ۱۴۰۳

مدیرعامل فولادمبارکه شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز خاورمیانه، طلایه‌دار و پیش‌قراول جبهه بومی‌سازی در کشور بوده و همواره در راستای حمایت حداکثری از ساخت داخل و شرکت‌های دانش‌بنیان، حل مشکلات صنعت فولاد کشور، توسعه کمی و کیفی سبد محصولات، تمامی تلاش خود را برای توانمندسازی این شرکت‌ها به کار گرفته است و در حال حاضر با ۶۸۰ شرکت دانش‌بنیان همکاری مستمر دارد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از ایراسین، محمدیاسر طیب نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان پیامی را برای ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است…

شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز خاورمیانه، طلایه‌دار و پیش‌قراول جبهه بومی‌سازی در کشور بوده و همواره در راستای حمایت حداکثری از ساخت داخل و شرکت‌های دانش‌بنیان، حل مشکلات صنعت فولاد کشور، توسعه کمی و کیفی سبد محصولات، تمامی تلاش خود را برای توانمندسازی این شرکت‌ها به کار گرفته است و در حال حاضر با ۶۸۰ شرکت دانش‌بنیان همکاری مستمر دارد.

شرکتی که روزی حتی پیچ و مهره آن از خارج از کشور وارد می‌شد و کسی باور نمی‌کرد این صنعت استراتژیک بتواند در ایران رشد و توسعه پیدا کند؛ مسیری را از سال ۱۳۸۱ با عنوان نهضت بومی‌سازی مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز به‌صورت ساختاریافته ترسیم کرد تا امروز تولید فولاد ایران بالاتر از کشورهایی چون فرانسه، ایتالیا، دانمارک و بسیاری از کشورهای مدعی دیگر در رده بندی جهانی قرار بگیرد.

امروز ما در فولاد مبارکه ۳۱ هزار و ۲۵۶ نفر سرمایه انسانی داریم که به همت، اراده و فکر این افراد تا امروز یکصد هزار قطعه، تجهیز و ماده مصرفی بومی سازی شده است؛ نیازهایی که روزی همه آنها وارداتی بود.

علاوه بر این فولاد مبارکه این افتخار را دارد که اعلام کند امروزه با سرمایه‌گذاری هوشمندانه و برنامه‌ریزی شده علاوه بر بومی‌سازی مواد اولیه پای در عرصه مهم و فناورانه گذاشته و به سمت توسعه تکنولوژی با رویکرد نوآوری باز از طریق صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت فولاد مبارکه روی آورده است. چرا که باور دارد سرعت رشد شرکت‌های بزرگ امروز به شدت بالا است و ما هرچه قدر هم به مهندسی معکوس سرعت دهیم؛ بازهم نمی‌توانیم به آنها برسیم، بلکه باید نگاه رو به جلو و به آینده داشته باشیم و یکی از مسیرهایی که باید طی کنیم ورود به حوزه صنعت ۴.۰، تحول دیجیتال، هوشمندسازی و رویکردهای فناورانه است. مسیری که نشان از آینده‌نگری و بلوغ در این عرصه دارد چرا که فولاد مبارکه امروز به دنبال ساخت قطعات با ارزش افزوده و تکنولوژی بالا و فناوری‌های خاص است.

این باعث افتخار است که امروز تمام نواحی تولیدی و پشتیبانی فولاد مبارکه در راستای حمایت از ساخت داخل به شرکت‌های دانش‌بنیان اعتماد دارند و تجهیزات و قطعات موردنیاز خط تولید را با ریسک‌پذیری استفاده از بِرندهای ایرانی در دستور کار قرار داده‌اند. مسیری که روزی با حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد ساخت داخل شروع شد و امروز به تأمین بیش از ۹۰ درصد از نیازهای فولاد مبارکه از طریق ساخت داخل رسیده است و در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۱۱ میلیون یورو صرفه‌جویی حاصل از بومی‌سازی در این شرکت بوده است.

همچنین امروز به مدد تحریم‌ها در اغلب زمینه‌ها خودکفا شده‌ایم و در توان ماست که تجهیزات و قطعات کارخانه فولادسازی را از سنگ تا رنگ بسازیم و با افتخار روی آن بنویسیم ساخت ایران.

افتخاری که جای تقدیر از تمام صنعت‌گران فولاد کشور به‌خصوص شرکت‌هایی که در سنگر بومی‌سازی قطعات و مواد در شرایط سخت تحریم فعالیت می‌نمایند؛ دارد. شرکت‌هایی که با تکیه بر توانمندی داخلی حاضر به ساخت نمونه از طریق تحقیق، مهندسی معکوس، تست و سعی و خطا شدند تا معنای ایستادگی را در جبهه نبردی نوین را معنا ببخشند.

بدون شک این رویکرد افق روشنی دارد چراکه به تولید علم و ثروت، اشتغال‌زایی و از مهم‌تر از همه امیدآفرینی نزد جوانان و نخبگان کشور منجر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.