×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۷ بهمن , ۱۴۰۳

رئیس کل بیمه مرکزی و مدیران ارشد صنعت بیمه کشور به همراهی وزیر امور اقتصادی و دارایی در پنجمین روز از دهه فجر ضمن دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.
در این برنامه که با حضور مسئولان سازمان‌های وابسته به وزارتخانه و مدیران عامل بانک ها و بیمه های کشور برگزار شد، وزیر امور اقتصادی و دارایی در سخنان کوتاهی با برشمردن وظایف و مأموریت های مجموعه وزارتخانه، از ایجاد فضای مطلوب کسب و کار و بهره گیری مناسب از ظرفیت بخش خصوصی، اظهار امیدواری کرد که کشور در مسیر درست و منطقی خود قرار گیرد.

بر اساس این گزارش حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت آستان حرم امام خمینی هم در سخنانی با تاکید بر شیوه های مختلف ارتباط بین دین و اقتصاد، گفت: شیوه مطلوب این ارتباط، تمرکز بر فضای سلبی و عدم دخالت در فضای علمی و تخصصی حوزه های مختلف از جمله اقتصاد است.

گفتنی است در انتهای این برنامه وزیر امور اقتصادی ودارایی، رئیس کل بیمه مرکزی و سایر مسئولان و مدیران اقتصادی کشور، با نثار گل و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ حضرت امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.