×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳

شفافیت در حوزه حسابرسی علاوه بر حفظ حقوق ذینفعان به شفافیت عملکرد بخش های مختلف صنعت و خدمات منتهی می شود.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، علی جعفری _ مدیرکل بازرسی، حسابرسی داخلی و مبارزه با پولشویی نهادناظر صنعت در پنل تخصصی «نقش نهادهای حاکمیتی در دستیابی به شفافیت مالی و گزازش مقبول حسابرسی» سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: بیمه مرکزی با برپایی نشست های هم اندیشی با حسابرسان مستقل و تبیین مقررات و آیین نامه های شورای عالی بیمه در مسیر افزایش سرمایه اعتماد عمومی و شفافیت صنعت بیمه، و ارائه گزارشات مالی شفاف از سوی شرکت های بیمه قدم برداشته است.
علی جعفری با تاکید بر این مطلب که نسبت دارایی و تعهدات در شرکت های بیمه از اهمیت خاصی برخوردار است، تصریح کرد: اگر در بخش افشای اطلاعات و نظارت و حسابرسی به خصوص در حوزه ذخایر فنی، کوتاهی صورت گیرد حقوق ذینفعان با مخاطرات روبرو خواهد شد.
مدیرکل بازرسی، حسابرسی داخلی و مبارزه با پولشویی بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود، مرحله پرداخت خسارات را از مهمترین بخش های عملیات بیمه گری عنوان کرد و افزود: میزان ظرفیت نگهداری ریسک باید در تیررس نگاه حسابرسان باشد تا تعهدات افزون بر توانگری مالی بر شرکت های بیمه تحمیل نشود.
وی خاطرنشان کرد: صرفا ارائه صورت های مالی شرکت های بیمه بر اساس استاندارد های حسابداری از نظر بیمه مرکزی کفایت نمی کند بلکه درج موارد عدم رعایت مقررات در خصوص حقوق بیمه گذاران در گزارشات حسابرسان و بازرسان قانونی بسیار حائز اهمیت است و به استناد درج همین موارد بیمه مرکزی پیگیر حقوق بیمه گذاران خواهد شد.
وی اضافه کرد که در حال حاضر بیمه مرکزی و سازمان بورس دو نهاد نظارتی و حاکمیتی شرکت های بیمه هستند که در برخی موارد نظارتی نظیر حاکمیت شرکتی . بررسی و تعیین صلاحیت مدیران شرکت ها بیمه، مقررات مربوط به خود را وضع کرده و اعمال می کنند لذا برای رفع این موضوعات و جلوگیری از بندهای متعدد در گزارشات بازرس قانونی شرکت های بیمه پیشنهاد می شود با همکاری سازمان های موصوف، مقررات واحدی در این زمینه وضع و به شرکت ها ابلاغ شود.
وی در پایان یادآور شد که
نهادهای حاکمیتی با ایفای نقش‌های متعدد و مؤثر، ستون فقرات سیستم مالی شفاف و قابل اعتماد را تشکیل می‌دهند و دستیابی به شفافیت مالی و گزارش‌های حسابرسی مقبول، تنها با تلاش هماهنگ این نهادها و همکاری نزدیک با سازمان‌ها، حسابداران، سرمایه‌گذاران و جامعه، امکان پذیر است.
شایان ذکر است که عصر چهارشنبه _ یکم اسفندماه_ همایش ملی حسابداری ایران با برگزاری سخنرانی فعالان حوزه حسابداری، بانک، بورس و بیمه و همچنین برپایی چند پنل تخصصی به کار خود پایان داد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.